diumenge, 11 de març del 2012

TERCERA DIVISIÓ. CONSTANCIA 4 - FERRE 0.

Ahir dura sortida en el camp del lider invicte Constancia que ens va guanyar per 4 a 0, ja en els 5 primers minuts de partit el rival ens va sorprendre amb una sortida en tromba en la que van fer 2 gols que van deixar el partit sentenciat, tot i el resultat l'equip no es va enfonsar i van lluitar durant la resta de partit per caure de la millor manera posible contra un rival que compta amb 8 jugadors que surten de la cantera del Mallorca, l'equip es va anar refent i va conseguir amb un cert ordre anar aturant el perill local, un equip que va presionar tot el partit per conseguir mes gols imposant un alt ritme de joc, a la mitja hora de partit van fer el tercer gol aprofitant la seva qualitat en atac, amb aquest resultat i sense veure mes ocasions de perill es va arribar al descans.
La segona part es va intentar llevar el domini de damunt, per anar a cercar algun gol, peró la sobria defensa inquera va ser dificil de superar tot i que l'equip va estar ben posicionat en aquest segon temps no ens van crear tant de perill i l'equip va circular millor la pilota, fent una pressió intensa en el dia d'ahir, els jugadors van acabar tot i la derrota esgotats de jugar en un camp tant gran que produeix molt de desgast, l'unic gol mallorquí va arribar en el minut 15 del segon temps, en la part final vam tenir 2 bones ocasions per haver marcat.
La setmana que ve ens espera una autentica final contra el Poblense en el que nomes valen els 3 punts, l'equip mallorquí no te la qualitat d'altres anys peró será complicat conseguir la victoria.