diumenge, 18 de març del 2012

REGIONAL PREFERENT. FERRE 1 - UD MAHON 2.

Ahir l'equip de regional va fer un partit molt correcte contra la Unió en que va perdre per 1 a 2 després que el segon gol visitant fos un posible fora de joc, l'empat era el resultat mes just per lo que va passar, nomes en els minuts finals l'equip maonés va tenir mes ocasions quan nosaltres vam anar per l'empat.
El primer temps va ser de molta lluita per la zona mitja amb nosaltres tinguent el domini en els primers minuts, amb unes quantes pilotes llargues vam disposar d'alguna bona ocasió, el primer gol no va tardar en arribar va ser en Willy Pascual que el va anotar en el minut 12, el gol va donar ales a l'equip que va jugar bastant be els minuts següents, en defensa l'equip aturava be el perill visitant sempre amb passades llargues cap el seu davanter, en la zona mitja l'equip presionava be contra un rival que també lluitava cada una de les posicions, en una de les primeres arribades clares la Unió va conseguir empatar en el minut 34, fins el descans vam intentar tornar a agafar ventatge peró el marcador no es va moure.
La segona part va estar un poc mes oberta sortint l'equip visitant a presionar amb mes intensitat, a nosaltres ens va costar mes crear perill ja que ells es trobaven ben colocats i no deixaven arribar en claredat, nosaltres en defensa vam estar encertats i cercavem a els mitjos per poder rompre l'esquena de la defensa visitant, els minuts van anar passant amb el partit empatat fins que a falta de 15 minuts una contra de la Unió amb posició dubtosa va suposar el definitiu 1 a 2, l'equip es va estirar per cercar l'empat peró va ser imposible contra un equip combatiu i ordenat.
Tot i la derrota l'equip va mostrar una bona actitud competint cara a cara contra un equip com La Unió.