diumenge, 18 de març del 2012

ALEVI B. FERRE ATC 5 - UD MAHON 2.

Els alevins b que entrena en Fredo van tornar a mostrar que es troben en un bon moment de forma i en un gran partit van guanyar 5 a 2 a la Unió un equip que no va deixar de lluitar en tot el partit.
Durant els primers 2 quarts no va ser fàcil el partit, contra un equip ben posicionat que va conseguir avançar se primer, peró els jugadors van reaccionar de manera brillant insistint sobre la porteria maonesa les ocasions es produien damunt la porteria contraria, l'empat va arribar en el minut 10 del segon quart l'autor va ser en Daniel Esbert, a partir d'aqui vam dominar amb claredat cercant el segon gol que va arribar just abans del descans amb un gran xut de David Marrades, el gol va ser clar per el devenir del partit, ja que a partir del tercer quart van venir els millors moments de joc dels nostres jugadors.
Amb claredat d'idees van desbordar la defensa contraria que es va veure superada per el nostre equip, el tercer gol va arribar en el minut 6 del tercer quart un gol que va fer en Josep Allés Naranjo el partit quedava molt clarificat, peró encara no havia acabat i en plens minuts de domini nostre va arribar el quart gol de Kevin Pina, just abans d'acabar aquest quart va arribar el cinqué gol de Tomeu Alberto que posava un clar 5 a 1.
En el darrer quart vam controlar el partit, sense baixar la intensitat del nostre joc disposant de mes ocasions per marcar, l'equip tocava la pilota amb encert fent algunes jugades de merit, l'equip maonés va seguir amb ganes de marcar algun gol mes per reduir distancies, el definitiu 5 a 2 va arribar a falta de 2 minuts.
Hem de destacar la brillant temporada que estan fent els alevins B, a falta de 2 partits son cinqué a 3 punts del tercer, mostrant un bon sentit d'equip i intensitat.