diumenge, 4 de març del 2012

BENJAMINS A. FERRE 10 - SAMI 0.

L'equip benjami A va tornar a mostrar que ha començat la lliga amb moltes ganes i després de fer un gran partit van guanyar 10 a 0 en el Sami, el partit va ser de clar domini dels nostres jugadors que no van donar opció a l'equip rival fent un bon fútbol jugant amb ordre i moltes ganes.
Els jugadors van sortir desde l'inici a cercar la porteria contraria i ja abans d'arribar el primer gol en el minut 7 haviem avisat en un parell de d'accions, el primer gol el va fer n'Albert Haro a partir d'aqui l'equip va agafar confiança i va seguir dominant i tocant be la pilota desbordant la defensa visitant amb bones accions colectives, va arribar el segon gol que va fer en Toni Goñalons, l'equip tot i la clara ventatge no es va relaxar i va continuar amb les mateixes ganes ja en el segon quart n'Alvaro Borras va fer el tercer, fins el descans encara hi va haver mes accions.
Després del descans l'equip va controlar el partit amb facilitat, atacant la porteria contraria amb encert, fruit de una altra jugada colectiva va arribar el quart gol que va fer n'Albert Haro, a partir d'aqui el Sami es va venir avall i els gols van venir mes seguits, el cinqué de David Cardona, poc després sense massa temps de marge van arribar el sisé i seté gols que van fer Marc Febrer i Albert Haro.
En el darrer quart el joc passava per dins camp contrari presionant la sortida visitant i arribant a porteria amb rapidesa, van venir els 3 darrers gols que van marcar, Alvaro Borras i dos gols de Marc Febrer per deixar el resultat final en 10 a 0.
Molt bon inici de l'equip benjami A, que mostra ganes de superació en cada partit.