diumenge, 4 de març del 2012

INFANTIL A. MENORCA AT 2 - FERRE 4.

Els infantils A han guanyat per 2 a 4 en el complicat camp del Menorca, ha estat un partit molt regular dels nostres jugadors que han mostrat una imatge d'equip solid en totes les seves posicions, d'aquesta manera hem agafat una bona linea de joc i resultats en una lliga tant competida com aquesta.
El partit ens ha obligat a fer un gran desgast desde l'inici ja que l'equip ha sortit amb la lliço apresa de no deixar-se sorprendre i han anat jugant amb criteri obrint joc per les bandes aprofitant la nostra ràpidesa en atac, ja en el minut 7 en Xavi Muro ha conseguit el primer gol, el Menorca ha reaccionat posant intensitat en el partit i en el minut 12 han empatat, el partit no era fácil en aquest inici tot i tenir mes domini nosaltres i dos minuts després l'equip local he fet el segon gol que capgirava el marcador, l'equip ha sabut reaccionar be sense precipitacions, en Toni Pons ha tornat a empatar en el minut 15, a partir d'aqui el partit ha estat obert fins el descans amb major domini i ocasions per part nostra peró el Menorca presionant amb intensitat.
En el segon temps hem sortit a per el partit i ja en el primer minut en Toni Pons ha fet el tercer gol, l'equip s'ha colocat molt be dins el camp frenant els intents del Menorca i aprofitant els espais per sentenciar amb un gol de Josep Capó, a partir del 2 a 4 el partit ha estat menys intens, ja que hem controlat en el migcamp per no tenir cap ensurt, conseguint una meritoria victoria que ens coloca en quarta posició, la setmana que ve comença la segona volta i tenim una dificil sortida en el camp del lider Penya Orient, l'equip hi anirá amb les ganes de fer un bon partit i posar li les coses dificils.