diumenge, 18 de març del 2012

INFANTIL B. PENYA CIUTADELLA 0 - FERRE 5.

L'equip infantil b que entrena en Canari continua amb el gran estat de forma, ahir en el sempre complicat camp del Penya van guanyar per un contundent 0 a 5 després de fer un partit molt complert jugant amb gran solidesa.
L'equip va sortir a per totes desde l'inici contra un equip que ens esperava darrera, el primer gol va arribar prest en el minut 8 l'autor va ser en Tonio Cantero el gol ens va donar moral i tranquilitat per afrontar millor el partit, durant aquest primer temps vam dominar peró sense poder sentenciar el partit ja que l'equip local va jugar ordenat sense crear nos massa perill, vam disposar d'algunes arribades clares després de bones combinacions en equip, el mes important era no baixar els braços i seguir ordenat.
Després del descans els jugadors es van destapar mostrant gran confiança en el joc, i quant en Pau Benejam va fer el segon gol van venir els millors minuts dels nostres jugadors que van anar arribant a la porteria ciutadellenca amb perill, l'equip contrari va voler obrir-se per reduir distancies i va ser mes fácil trobar espais, aixi en David Florit va fer el 0 a 3 en el minut 22, no es van relaxar i van continuar dominant amb claredat, en Daniel Pons va fer el quart a 5 minuts del final, encara hi va haver temps perque en Juan Caballo anotés el definitiu cinqué gol, que ens deixa en una brillant primera posició.
La setmana que ve ens visita el coer el Sami, per jugar després un decisiu partit en el camp del Sant Lluís segon classificat.
ENHORABONA A TOTA LA PLANTILLA PER AQUESTA BRILLANT VICTORIA, SEGUIU AIXI AMB AQUESTA SERIETAT I GANES.