diumenge, 4 de març del 2012

INFANTIL B. FERRE 5 - PENYA ORIENT 0.

L'equip infantil b que entrena en Canari va tornar a fer un partit molt complert ahir contra l'Orient equip que van guanyar per 5 a 0 després de mostrar una altra vegada un fútbol tecnic de toc en que tot l'equip va fer un gran treball per aturar els atacs del contrari.
El partit peró no es va poder decidir fins avançat el primer temps ja que l'Orient ens va posar en problemes amb el resultat de 1 a 0 que va fer Juan Caballo en el minut 18 abans haviem tingut un parell d'arribades després de combinar en equip, l'equip ciutadellenc va ser incomode ben tancat darrera i presionant be, peró a mesura que van anar passat els minuts vam poder imposar la nostra superioritat tecnica, ells van tenir un parell d'accions perilloses abans que Juan Caballo anotés el segon gol en el minut 29, a partir d'aqui ja vam poder controlar millor el partit i fer el nostre joc, es va arribar al descans amb el 2 a 0.
El segon temps va ser una altra historia i els jugadors van ser superiors creant molt perill i amb rapides jugades desbaratar la defensa ciutadellenca, en Pau Benejam va conseguir el tercer gol en el minut 9 de la represa, el gol va ser un cop definitiu per l'equip visitant que ja no va poder aguantar el ritme de joc dels nostres jugadors i tres minuts després en Sergi Bosch feia un bon gol després de finalitzar una bona jugada, amb el partit resolt l'equip va jugar amb un poc mes de tranquilitat sense perdre de vista la porteria visitant, i encara va arribar el cinqué gol a falta de 8 minuts que va fer n'Isaac Alcaide.
Un resultat que ha permés acabar amb brillantesa la primera volta i aixó ens donara confiança per afrontár la segona volta en que partit a partit intentarém jugar amb les mateixes ganes i solidesa que hem fet fins ara.