diumenge, 11 de març del 2012

JUVENIL B. FERRE 2 - PENYA CIUTADELLA 6.

Ahir l'equip juvenil b va jugar contra el Penya Ciutadella tercer classificat, un rival amb bona qualitat tecnica que va conseguir la victoria per 2 a 6, tot i el resultat durant la primera part l'equip va jugar molt be dominant en algunes fases i plantant cara a l'equip visitant, nosaltres ens vam avançar primer després de una gran jugada de Luís Garcia per la banda que va passar dins l'area perque Toni Coll marqués el primer gol era el minut 25, abans ja haviem tingut un parell d'arribades el joc era igualat amb l'equip posant hi intensitat i ordre en defensa que van dificultar les arribades visitants, el Penya havia tingut una ocasió fins que van venir els 3 minuts claus que van trencar el partit, en el minut 35 van conseguir l'empat i sense temps per reaccionar dos minuts després marcaven el segon gol, va ser un cop dur per l'equip que estava jugant be donant la cara en tot moment, vam intentar apretar abans del descans per conseguir la igualada peró no va poder ser.
Els jugadors van sortir amb ganes a la segona part per igualar el partit, vam disposar de 1 ocasió per fer l'empat, estavém tapant be la sortida del Penya en aquests primers 10 minuts, peró en el minut 20 va arribar el tercer gol del Penya que el deixava quasi sentenciat, poc després es va tenir la opció de fer el 2 a 3 que hagués pogut donar emoció, peró no vam estar afortunats, i poc després a la contra van fer el quart gol, amb aquest resultat va costar molt refer l'equip i ho van aprofitar en 2 jugades mes per marcar dos gols que deixaven el resultat en 1 a 6 era un castig massa dur per l'equip que no es mereixia tant, en els darrers minuts el partit es va escalfar i ens va costar una expulsió, en Toni Coll va marcar el definitiu 2 a 6.