diumenge, 4 de març del 2012

REGIONAL PREFERENT. AT VILLACARLOS 7 - FERRE 1.

Ahir l'equip de regional va veure trencada la bona dinamica, van perdre per un clar 7 a 1 en el camp del Villacarlos, un equip que va demostrar estar en un gran estat de joc jugant amb gran intensitat va ser molt dificil poder aturar el seu joc directe, a mes compten amb jugadors experimentats.
Durant el primer temps l'equip va poder aguantar be les embestides locals, un equip intens que va sortir amb ganes peró la bona feina de l'equip va frenar el seu joc fins avançat el primer temps, no va ser fins el minut 29 que va arribar el primer gol fins alla haviem posat en dificultats el seu atac, intentant sorprendre a la contra, a pesar de rebre el gol vam poder aguantar fins el descans amb ordre deixant el partit obert.
L'equip volia sortir decidit a anar per l'empat peró un gol en el segon minut va ser decisiu, a mes de pesar-nos el gran desgast que haviem tingut que fer en el primer temps i no disposar de cap mes canvi per oxigenar l'equip, a partir d'aqui el partit va ser complicat amb un equip que es va creixer i es va mostrar encertat en atac, van anar marcant mes gols fins els 7 final, en Juanjo va poder marcar el gol de l'honor en el minut 73 va ser el 4 a 1, ens vam obrir mes per poder marcar algun gol mes i l'equip des Castell va aprofitar l'espai i el nostre cansanci per marcar 3 gols mes.
Una derrota que no ha d'afectar a la bona imatge que veniem mostrant, la setmana que ve será un altra partit en que intentarém refer-nos amb orgull i ordre, en el camp del Sant Lluís.