diumenge, 4 de març del 2012

LLIGA NACIONAL JUVENIL. SAN FRANCISCO 5 - FERRE 3.

Els juvenils de lliga nacional han perdut per 5 a 3 en el camp del San Francisco, ha estat un partit amb molts de gols en que l'equip ha mostrat una bona actitud, hem arribat a tenir un 4 a 1 desfavorable peró els jugadors a base de garra han conseguit posar fins 4 a 3 tinguent opcions clares de poder treure un empat, peró a falta de 1 quart han sentenciat amb el defintitiu 5 a 3.
Ha estat un partit en que hi ha hagut moltes coses bons gols, impresicions i que els atacs han tornat a superar les defenses, l'equip ha estat molt be en atac conseguint 3 gols fora de casa, durant els primers 26 minuts el marcador no s'ha mogut amb l'equip mallorquí tinguent el domini peró nosaltres treballant en defensa hem tallat tot el perill, tot i aixó hi ha hagut ocasions fins que el San Francisco ha conseguit el primer gol en el minut 27, el gol ha servit perque el partit s'obrigues nosaltres ens hem tirat endavant mentre que ells s'han tancat mes en defensa esperant algun espai o contra per marcar el segon gol com aixi ha estat en el minut 34, el partit s'ha posat coll amunt peró l'equip mostrant orgull ha conseguit escurçar distancies en el minut 39 quan en Raúl Orfila ha tornat a posar emoció en el partit, hem apretat per igualar abans del descans peró una jugada del San Francisco ha suposat el 3 a 1 a falta de 1 minut del descans, semblava un cop dur per el desenllaç final.
El partit encara s'ha complicat mes quan en el minut 2 de la represa han conseguit el quart gol que era un castig massa contundent per com anava el partit, peró l'equip no s'ha vingut avall i ha apretat de valent en atac i hem començat a crear perill, a partir d'aqui han vingut els millors minuts de joc dels nostres jugadors ja que a partir del minut 5 del segon temps han jugat molt be fins el final, primer ha estat en Carlos Febrer que ha fet el segon gol en el minut 53, i poc després amb l'equip envalentonat i anant a totes en Miquel Troyano ha conseguit el tercer gol que ha posat emoció en el partit, hem tingut 20 minuts fins que han anotat el quint gol, que hem vist clares opcions de poder puntuar jugant amb criteri i intensitat hem disposat de bones jugades per fer el quart gol, que una vegada mes ha faltat la sort final per poder ho conseguir, el cinqué gol ha estat decisiu per el desenllaç final, peró l'equip no ha aturat de insistir per posar nos dins el partit, al final 5 a 3.
La setmana que ve ens visitara el Manacor, i continuarém lluitant per conseguir la primera victoria que l'equip es mereix de sobra.