diumenge, 18 de març del 2012

BENJAMI B. PENYA CIUTADELLA 4 - FERRE ATC 1.

L'equip benjami b ha perdut per 4 a 1 en el camp del Penya un resultat que no reflecteix del tot com ha anat el partit ja que fins el darrer quart els al.lots han jugat molt be plantant cara en tot moment el resultat en aquell moment era d'empat a 1 gol, el partit s'ha desequilibrat en el darrer quart amb 3 gols de l'equip ciutadellenc que ha imposat la seva superioritat fisica.
Hem començat molt be tocant la pilota amb criteri quant la recuperavem després de tapar amb encert les arribades de l'equip ciutadellenc que li ha costat superar la nostra defensa i treball en equip, en aquest primer quart hi ha hagut un parell d'arribades peró sense que el marcador es mogués, en el segon quart han arribat els primers gols, primer ha estat el Penya que s'ha avançat peró hem reaccionat molt be i 3 minuts després en Vicente Cedrés ha fet l'empat que ha donat moral a l'equip que ha continuat molt posat dins el partit amb ordre en defensa intentant aprofitar alguna jugada per marcar el segon gol.
El tercer quart ha començat amb el Penya sortint apretant a dalt peró hem sabut contenir el seu perill, nosaltres també hem disposat d'ocasions per haver pogut marcar, peró en el començament del darrer quart ens han marcat el segon gol que ha estat decisiu, ja que l'equip ciutadellenc ha agafat moral, hem intentat d'anar a per l'empat peró el cansansi ha començat ha arribar i ho han aprofitat per sentenciar el partit.
Tot i el resultat durant la major part de partit hem estat molt be contra un bon equip mes gran que noltros, lo important es anar progressant.