dijous, 29 de març del 2012

ALEVI B. SANT LLUÍS 3 - FERRE ATC 2.

Ahir fosquet els alevins b que entrena en Fredo van jugar el partit aplaçat de la darrera jornada en el camp del campió Sant Lluís, els nostres jugadors com venen fent aquesta temporada van fer un gran partit, posant en moltes dificultats l'equip rival que va veure com gran part dels darrers 2 quart vam dominar el partit tinguent 4 o 5 bones ocasions per haver tret algun punt, els jugadors van tornar a oferir un partit amb moltes ganes i bones jugades.
L'equip de Sant Lluís es va avançar en el minut 12, peró la resposat del nostre equip va ser molt bona i en cap moment es va perdre la cara en el partit, en Pere Allés va conseguir l'empat en el minut 7 del segon quart, poc després en una jugada de mala sort vam rebre el segon gol, peró l'equip no es va descomposar i en una brillant segona part vam fer l'empat de nou va marcar en Pere Allés, després l'equip molt motivat va anar a per la victoria, en una contra l'equip local va marcar el definitiu 3 a 2, fins el final es va tenir l'equip contrari tancat dins el seu camp amb series opcions d'haver empatat, hagués estat el just premi per l'equip.
Un premi per els jugadors va ser que l'entrenador del Sant Lluís els va felicitar per el bon partit que van fer, dissabte a casa jugarém el darrer partit de lliga.