diumenge, 4 de març del 2012

CADETS. FERRE 3 - SAMI 0.

L'equip cadet que entrena en Toni Martinez ha guanyat per 3 a 0 en el Sami, el partit ha estat mes complicat del que sembla ja que l'equip ciutadellenc ha jugat ordenat en defensa i presionant be la nostra posició, el resultat ens coloca en una brillant tercera posició.
Desde l'inici els jugadors han sortit cercant la porteria contraria peró ens ha costat trobar espais, tot i aixó el domini del partit era favorable a nosaltres a mesura que han anat passant els minuts el Sami ha intentat sortir a la contra tapant amb encert la nostra defensa, hem disposat d'alguna arribada perillosa, no ha estat fins el minut 27 que en Damia Pons ha fet el primer després de xutar amb encert un penal a favor nostre, el gol ha donat mes soltura a l'equip que han pogut sentenciar abans del descans amb un bon xut de Sergi Mercadal, fins el descans no hi ha hagut res destacable.
Amb el marcador favorable hem sortit a controlar el partit sense arriscar esperant que l'equip ciutadellenc obrigués les seves lineas per poder marcar algun gol mes, el joc ha transcurregut molt en la zona mitja l'equip contrari ha continuat incomodant el nostre joc en atac han disposat de 2 ocasions, mentre que nosaltres abans del tercer gol hem tingut 3 bones arribades que no han entrat per poc, en el minut 78 ha arribat el gol definitiu de Paco Porras.
Una altra bona victoria en aquesta temporada complerta que fa l'equip cadet, la setmana que ve jugarém en un camp complicat, Es Castell amb les mateixes ganes i serietat de cada partit.