diumenge, 18 de març del 2012

CADET. FERRE 0 - UD MAHON 1.

Aquest mati l'equip cadet ha perdut per 0 a 1 contra la Unió, un equip que ha demostrar ser un rival dur, dificil de superar sense perdre l'ordre i dificultat el nostre joc, l'equip ha fet el posible per nivellar el resultat durant els 30 darrers minuts, els maonesos han mostrat ser dels millors equips de la lliga.
L'equip ha sortit amb ganes desde l'inici i concentrat sabent de la dificultat del partit, durant la primera part hem duit el pes del partit tinguent el control quasi tot el temps peró ha costat superar la seva defensa, en les ocasions que hem disposat no hem tingut l'encert, era un partit que si ens podiem avançar el podiem tenir encarrilat.
El segon temps ha començat amb l'equip decidit a per el partit, peró ens hem trobat un rival que s'ha crescut a mesura que han anat passant els minuts, presionant mes amunt i conseguint el gol en una de les primeres ocasions clares que ha disposat en el minut 11 de la represa, he intentat fins el final igualar el partit, peró el rival ha sabut aturar el nostre joc amb la moral que li ha donat el gol, una llastima per l'equip que ha lluitat tot el partit per conseguir un empat que es merexia per el global del partit i l'esforç que ha fet.
Ara queden 2 partit per acabar la lliga, quedám en una digna quarta posició amb opcions de conseguir la tercera, la setmana que ve jugarém en el camp del lider Sporting amb ganes de complicar les coses al maxim i conseguir un bon resultat.