dissabte, 10 de març del 2012

BENJAMINS A. DOSA CF 1 - FERRE 3.

En un altra bon partit els benjamins A que entrena en Quel Carreras han guanyat per 1 a 3 en el camp del Dosa equip que fins avui havia guanyat els 3 partits que havia jugat, el resultat ha estat curt i tot per la gran quantitat d'ocasions que hem disposat, ja que el resultat hagués pogut ser molt mes ampli.
Els gols han arribat tots abans del descans, el primer ha estat un gran gol de Marc Febrer de corner directe, amb el marcador a favor hem continuat dominant amb claredat, el gran treball de tot l'equip que hi ha posat moltes ganes ha fet que no passassim apuros en defensa, poc després en Christian Carreras ha sentenciat amb el 0 a 2, les ocasions han continuat davant un equip que tot just podia passar del migcamp, amb el marcador a favor l'equip ha agafat mes ambició per desbordar la defensa ciutadellenca i marcar el 0 a 3 que ha fet en Marc Febrer, poc després el Dosa ha conseguit el seu gol.
Amb el partit resolt després del descans hem anat tocant la pilota amb criteri, tinguent moltes ocasions per conseguir un marcador mes ampli, peró no s'ha mogut fins el final, tampoc hem arriscat molt en defensa per no donar opcions a l'equip ciutadellenc, una victoria que donara confiança a l'equip que es troba amb ganes de continuar progressant en cada partit.
ENHORABONA A TOTS ELS JUGADORS PER EL BON PARTIT QUE HAN FET.