diumenge, 11 de març del 2012

LLIGA NACIONAL JUVENIL. FERRE 1 - MANACOR 3.

Avui mati una vegada mes els juvenils han vist lo dur que es el fútbol ja que ho han donat tot dins el camp contra el Manacor que ha guanyat per 1 a 3 un resultat molt enganyos, el partit s'ha decidit en els darrers 15 minuts ja que fins després el resultat era de 1 a 1, el partit ha quedat romput en no senyalar el linier un clamoros fora de joc del Manacor que ha significat 1 a 2, el gol ha afectat l'equip que ha fet el posible per fer l'empat tinguent 2 bones ocasions peró sense sort davant porta, en el darrer minut el Manacor ha aprofitat la superioritat numerica i la nostra linea avançada per fer el tercer gol.
La primera part ha estat molt disputada per la nostra part els jugadors han tingut un gran desgast i amb un plantejament ordenat hem aturat be l'equip mallorquí que no ha disposat de massa perill, nosaltres amb pilotes llargues hem arribat en unes quantes accions interessants, el joc ha estat intens peró sense haver hi molt de perill, tots els gol han arribat en la segona part.
El nostre equip ha sortit decidit a per els 3 punts, no hem tardat gaire en donar el primer avis, peró el gol ha estat en el minut 10 amb una gran passada a Raul Orfila que ha finalitzat amb un gran xut a mitja altura, el gol ens ha donat tranquilitat i hem passat a controlar el partit sense que el Manacor ens creas perill, l'equip no volia deixar escapar la possibilitat de sentenciar el partit amb alguna contra, hem fet prop de poder quedar davant el porter. Amb una jugada sense importancia una falta que han tirat de la banda han conseguit l'empat quan no havien fet res en atac, l'equip no s'ha descomposat i ha anat cap el segon gol insistint sobre la defensa visitant, intentant obrir per les bandes, peró la ilusió dels jugadors s'ha esfumat quan amb una passada llarga de l'equip mallorquí a un jugador avançat en 4 o 5 metres el linier no ha senyalat el clarissim fora de joc, un cop dur per l'equip que li ha costat refer-se per tan injusta decisió, tot i aixi hem tingut 2 bones ocasions per haver empatat amb 10 jugadors nosaltres, el Manacor ha aprofitat en els darrers minuts per marcar el tercer gol quan tenia el partit de cara.
Una llastima per l'esforç dels jugadors que no mereixien aquest resultat, nomes donar lis anims que lluitant aixi conseguirem donar la cara en cada partit.