diumenge, 18 de març del 2012

JUVENIL B. AT VILLACARLOS 8 - FERRE 0.

Ahir l'equip juvenil b va tenir que afrontar un dur partit amb bastantes baixes contra un rival de la part alta que es troba en un bon moment de joc, el resultat 8 a 0 va ser un cop dur per el jove equip nostre, davant un rival que no va baixar els braços en cap moment, l'equip amb 1 canvi va poder aguantar bastant be durant els primers 45 minuts amb el resultat de 3 a 0, el primer gol havia arribat en el minut 20 fins després l'equip havia estat ordenat en defensa i va fer un gran esforç per aturar el joc local, el segon gol a la mitja hora, l'equip continuava organitzat en tasques defensives i just abans del descans vam rebre el tercer.
La segona part va ser una altra historia, ja que només teniem 1 canvi i el desgast fisic es va anar notant contra un equip mes experimentat i fort fisicament, en el primer minut van fer el quart, l'equip va seguir aguantant com es podia, lo que va suposar un gran desgast per els jugadors que van acabar el partit molt cansats, l'equip des Castell ho va aprofitar per anar marcant mes gols fins el 8 a 0 final.