diumenge, 4 de març del 2012

ALEVINS B. FERRE ATC 7 - SAMI 1.

Ahir mati els alevins b que entrena en Fredo van conseguir una clara victoria per 7 a 1 contra el Sami, els primers 8 minuts de partit van ser molt moguts ja que hi va haver 3 gols primer vam ser nosaltres que ens varém avançar en el minut 2 quan Ismael Menorca va batre la porteria visitant, tot seguit el Sami va conseguir empatar, peró la reacció va ser ràpida i Joan Sans va fer el 2 a 1, el partit després es va tranquilitzar un poc, nosaltres vam conseguir controlar el partit i dominar fent una bona defensa i tapant els espais, a mesura que anaven passant els minuts el domini era mes clar per part nostra i quant en Pau Torrent va marcar el 3 a 1, el partit es va trencar nosaltres vam agafar moral i l'equip va començar a jugar molt be en equip, arribant a porteria amb claredat, en Bosco Barber va fer un bon gol en el 4 a 1, el mateix Bosco Barber va fer el cinqué després de una bona jugada en equip, eren els millors minuts de joc nostre els jugadors hi posaven moltes ganes, i vam poder guanyar mes fácil un partit que era mes complicat en l'inici.
Amb el partit sentenciat van arribar els 2 darrers gols que va fer n'Ismael Menorca, l'equip no va aturar de correr fins el final del partit, confirmant d'aquesta manera la bona temporada que estan fent els nostres jugadors que han agafat moral i confiança per acabar de la millor manera la temporada.