diumenge, 11 de març del 2012

INFANTIL A. PENYA ORIENT 3 - FERRE 2.

Ahir els infantils A van fer un gran partit en el camp del lider el Penya Orient, venguent molt cara la derrota que va arribar en el darrer minut lo que va ser un cop dur per el gran partit que haviem fet, el resultat final 3 a 2, hem de treure conclusions positives i es que l'equip fent un gran partit es capaç de lluitar contra qualsevol equip.
El partit d'ahir es preveia dificil donat el gran moment que atravesa l'equip ciutadellenc, peró amb orgull i ordre vam poder jugar cara a cara contra l'Orient, ja en el primer minut ens vam poder avançar amb un gol de Josep Capo, el gol ens va donar molta confiança per afrontar el partit, la bona colocació dels jugadors i la pressió va dificultat molt el joc d'atac local, que no va poder jugar amb la habitual soltura d'idees, ja que acostumen a jugar amb qualitat i desbordar per rapidesa, ahir tot l'equip va estar molt be i no va ser fins a la mitja hora que el Penya va poder empatar, després fins el descans vam poder controlar el partit sense passar per problemes.
A partir del segon temps el Penya va sortir amb molta empenta per poder fer el segon gol i ho van conseguir en el minut 4, el partit es posava complicat peró la reacció de l'equip va ser molt bona i van seguir amb la linea del primer temps posant en dificultats l'equip contrari que no va poder aturar el nostre joc d'atac, i es que vam avisar en un parell de vegades fins que Toni Pons va conseguir l'empat en el minut 16, era just per com havia anat el partit, a partir d'aqui el Penya va avançar posicions per desfer la igualada, nosaltres ens vam colocar ben ordenats per poder defensar el resultat peró sense olvidar agafar alguna contra o jugada per conseguir la victoria, peró en el darrer minut vam rebre el tercer gol que va ser un cop dur per l'equip ja que havia jugat molt be els 70 minuts fent un gran desgast.
Anims a tot l'equip jugant aixi es pot guanyar a qualsevol rival.