dissabte, 10 de març del 2012

ALEVINS B. MENORCA AT 1 - FERRE AT 4.

L'equip alevi b que entrena en Fredo ha tornat a fer un partit molt complert en el camp del Menorca ja que s'han imposat per 1 a 4 un partit dominat desde l'inici per els nostres jugadors que van completant una gran temporada i jugant molt be a fútbol jugant amb molt d'ordre i ganes.
El partit es preveia complicat contra un equip combatiu peró l'equip ha sortit amb concentració i han anat imposant la seva qualitat amb bones jugades desbordant la defensa maonesa, ja en el minut 5 en David Marrades ha conseguit el primer gol, el resultat ens ha ajudat a afrontar el partit amb mes tranquilitat i poder trobar mes espais per crear molt perill, en defensa hem fet un bon treball d'equip, hem aprofitat el domini per marcar el 0 a 2 que ha tornat a fer en David Marrades, amb aquest resultat hem dominat el partit, controlant el joc peró un gol del Menorca en el segon quart ha donat mes emoció en el partit.
Hem arribat al descans amb aventatge nostre, peró per el segon temps el partit era perillós amb el marcador tant ajustat peró hem sabut continuar fent les coses be presionant la sortida de l'equip local i robar pilotes per sorprendre per velocitat, el partit s'ha acabat quant en Daniel Esbert ha fet el tercer gol en el minut 6 de la represa i ens ha valgut per afrontar el darrer quart amb solvencia, creant bones jugades en equip i fer el quart gol definitiu que ha fet en Kevin Pina, a l'inici del darrer quart, fins el final del partit l'equip ha continuat jugant amb ganes i intensitat tinguent l'opció de conseguir algun gol mes, aquesta victoria coloca l'equip en una fantastica quarta posició.
ENHORABONA A TOT L'EQUIP PER AQUESTA BRILLANT VICTORIA.