diumenge, 4 de març del 2012

JUVENIL B. DOSA CF 7 - FERRE 0.

Ahir l'equip juvenil b va tenir que afrontar el partit amb diverses baixes en el camp del Dosa, equip que ens va superar per 7 a 0, va ser un partit dificil desde l'inici l'equip ciutadellenc es va mostrar fort desde l'inici jugant amb intensitat, l'equip va sortir amb ganes de poder complicar el partit a l'equip local jugant amb ordre i dificultant el seu joc, peró en la primera arribada en el minut 9 ens van marcar el primer gol, poc després quant l'equip volia reaccionar el Dosa va conseguir el segon gol que ja va ser una llosa per l'equip, a partir d'aqui vam intentar presionar mes amunt per poder crear perill i posar nos dins el partit, peró ells van estar encertats en defensa, fins la mitja hora es va poder controlar el partit sense que ens creassin massa perill, peró en una nova jugada van marcar el tercer gol que ja va ser decisiu, just abans del descans van conseguir el quart gol.
La segona part amb el marcador tant advers es va fer llarga, a mes davant teniem un equip entonat que no va baixar els braços fins el final conseguint 3 gols mes, els dos darrers en els darrers 8 minuts, l'equip tot i el resultat va seguir lluitant per poder marcar algun gol i no mereixia un resultat tant abultat.