dissabte, 10 de març del 2012

INFANTIL B. FERRE 2 - MENORCA 1.

Els infantils b han conseguit una imporant i agonica victoria per 2 a 1 contra el Menorca, en un partit molt disputat entre els 2 equips que han demostrat ser els 2 millors de la lliga, hem tingut que esperar en el darrer minut per conseguir els 3 punts de un partit que com es preveia no ha estat gens fàcil contra un bon rival.
L'equip ha sortit concentrat desde l'inici jugant amb intensitat i ordre sabent que no es podien relaxar ni donar opcions en atac a l'equip rival que compta amb jugadors de qualitat ha costat crear perill contra un equip ben posicionat peró amb paciencia hem anat esperant que arribes la nostra ocasió, hem tingut 2 bones arribades després de combinar amb encert peró hem tingut que esperar a la mitja hora, quant en David Florit en una bona jugada ha forçat un penal que ha convertit en Sergi Bosch, fins el descans hem contingut be la reacció visitant.
En l'inici del segon temps el Menorca ha sortit amb empenta presionant amunt i ha dificultat la nostra sortida, en els primers minuts de la represa han conseguit empatar i aixó els ha envalentonat i també han anat a per la victoria, nosaltres amb passades llargues hem agafat l'esquena rival en unes quantes ocasions arribant a la porteria visitant amb perill una de les ocasions mes clares ha acabat en el poste, el partit era jugat de tu a tu amb intensitat, al final en el darrer minut una altra bona jugada colectiva la finalitzada en David Florit per conseguir el 2 a 1 final contra un rival directe.
Aquesta victoria ens referma en la primera posició, hem d'anar partit a partit i jugar amb la mateixa ilusió i ordre de cada setmana.
ENHORABONA A TOTS ELS JUGADORS PER AQUESTA VICTORIA.