diumenge, 11 de març del 2012

CADET. AT VILLACARLOS 4 - FERRE 1.

Avui mati l'equip cadet tenia una sortida complicada com aixi s'ha demostrat ja que hem perdut per 4 a 1 contra el Villacarlos que de nou ha estat un rival molt complicat de jugar i sen's ha tornat a jugar amb molta intensitat a mes d'estar encertats en totes les seves posicions.
L'equip des Castell com havia passat en la primera volta, ha estat molt incomode i han dificultat el nostre joc jugant ordenats i presionant amb insistencia la nostra posesió de pilota, ens ha costat crear perill i superar les seves lineas de presió, també han sabut aprofitar les seves ocasions de gol, la primera en el minut 16 de partit aixó encara els hi ha donat mes moral per afrontar la resta de partit, hem intentat reaccionar peró no ha estat posible ja que davant hem tingut un equip enratxat que no ens ha donat opcions en defensa, a la mitja hora ha arribat el segon gol del Villacarlos que deixava el partit dificil de remuntar, hem intentat marcar algun gol abans del descans per posar emoció a la segona part.
La segona part l'equip ha arriscat per cercar reaccionar, peró davant ens hem trobat un equip que ha jugat amb molta intensitat i la moral de tenir el partit de cara, ha costat poder arribar a la porteria local, ja que davant teniem 2 lineas molt juntes que eren dificils de superar, en una altra contra en el minut 17 han conseguit el tercer gol que ja desfeia les nostres ilusions de poder remuntar, amb l'equip local envalentonat han conseguit marcar el quart gol, nosaltres hem insistit per poder escurçar distancies i en els darrers minuts en Sergi Mercadal ha conseguit el nostre gol.
Anims a tot l'equip avui no ha pogut ser, sera un altra dia avui ens hem trobat a un equip que li ha sortit un altra gran partit contra nosaltres.