diumenge, 4 de març del 2012

ALEVINS A. AT VILLACARLOS 10 - FERRE 1.

Els alevins A van perdre ahir per 10 a 1 en el camp del Villacarlos, en el partit d'ahir teniem algunes baixes importants a mes de trobar nos a un rival en un gran estat de forma, va ser molt complicat desde l'inici el partit contra un equip que va sortir a totes demostrant tenir bons jugadors en atac, tot i aixi els jugadors van aguantar be durant el primer quart en que vam conseguir marcar el nostre gol que va fer en Toful Torrent, el partit es va trencar en el segon quart amb 3 gols quasi seguits abans del descans que van deixar el resultat en 5 a 1 era massa castig per com havia anat el partit fins després.
A partir del tercer quart l'equip va intentar anar a marcar algun gol mes per donar emoció en el partit, peró davant ens vam trobar un rival en ratxa que davant porta era letal i va conseguir marcar 5 gols mes.
A pesar de la derrota aixó no lleva els bons partits i la millora de l'equip en els darrers mesos, un mal dia sempre hi es, ara hem de pensar en rectificar per el proxim partit i continuar amb el bon joc que es venia fent.