diumenge, 11 de març del 2012

ALEVI A. FERRE 1 - MENORCA 2.

Ahir l'equip alevi A va fer un altra gran partit contra el Menorca que ens va guanyar 1 a 2, va ser una llastima per l'equip que va fer un gran esforç tot el partit per contrarrestar la qualitat del rival que va conseguir el gol de la victoria en el darrer minut.
Els nostres jugadors tenien un partit complicat contra un equip que marca molts gols i encara es juga l'opció del campionat, peró una vegada mes van mostrar una gran ambició per poder plantar cara a l'equip maonés, ben colocats dins el camp i presionant la sortida visitant perque no arribassin amb facilitat es va conseguir contrarrestar part del seu perill, nosaltres en cap moment vam oblidar la porteria contraria i també vam disposar de les nostres ocasions, el domini era mes de l'equip visitant que compta amb un bon equip i ens va fer suar de valent, peró amb una gran actitud es va poder limitar la superioritat visitant.
El primer quart va passar sense gols, en un partit intens que l'equip visitant va voler trencar en els primers minuts peró vam saber contrarrestar be les seves embestides, no va ser fins avançat el segon quart que el Menorca va marcar el primer gol, semblava que el partit es podia complicar amb el gol en contra peró la reacció de l'equip va ser molt bona, es va intentar conseguir l'empat abans del descans peró no va ser posible.
Després del descans l'equip sense res a perdre ho va donar tot per igualar el partit i en el minut 4 del tercer quart en Jordi Moll va conseguir el premi, a partir d'aqui l'equip visitant va anar apretant en atac, peró els jugadors fent un gran treball en equip van anar superant els obstacles, vam encarar el darrer quart amb la ilusió de conseguir algun punt, fins i tot si es presentava alguna ocasió per guanyar, peró a mesura que passaven els minuts i el gran desgast fisic dels jugadors va fer que passassim per perill en defensa.
A poc del final quan semblava ho haviem conseguit el Menorca va fer el segon gol, que no ens deixava temps per reaccionar.
Tot i la derrota hem d'estar contents per el bon partit i la imatge de tot l'equip en el partit d'ahir, mostrant que els jugadors van a mes i estan amb ganes d'acabar la lliga donant alguna sorpresa mes.