diumenge, 18 de març del 2012

ALEVI A. UD MAHON 6 - FERRE 3.

Els Alevins A han perdut en el camp del lider la Unió per 6 a 3, tot i la dificultat del rival els nostres jugadors han fet un bon partit donant la cara en tot moment, arribant al descans amb empat a 2 gols, el partit ens ha obligat a fer un gran desgast peró l'equip ha jugat molt motivat jugant com sap, arribant amb opcions fins el final del tercer quart.
L'equip ha sortit molt concentrat jugant amb ordre, tapant els espais perque no ens sorprengués la gran qualitat del rival, aixi en Toful Torrent ha conseguit avançar nos en el minut 9 de partit, sense temps per poder saborir l'avantatge la Unió ha conseguit empatar poc després, l'equip no s'ha descomposat jugant de tu a tu en el segon quart, ens ha obligat a estar molt atents en defensa peró el bon treball en defensa de tot l'equip fent ajudes ha estat molt important, sense oblidar nos de sortir amb decisió cap a la porteria contraria, en Felip Florit ha conseguit el segon gol que ens tornava a donar avantatge, peró una vegada mes l'equip local ha sabut reaccionar ràpid i ha conseguit l'empat just abans del descans.
Hagués estat important haver anat amb avantatge peró no ha pogut ser, a partir del tercer quart ens han presionat de valent per desfer la igualada, hem continuat jugant amb ordre i ganes per posar les maximes dificultats a l'equip maonés, aixi en el minut 4 ha arribat el tercer gol local, peró l'equip no s'ha vingut avall tot i rebre a poc d'acabar el quart un altra gol, que posava el partit molt complicat.
A partir del darrer quart hem anat acusant l'esforç que haviem fet per aturar l'equip contrari i ens han marcat el quint gol, els jugadors no s'han rendit i han continuat cercant mes gols per caure amb orgull, en Marc Melià ha conseguit el tercer gol a falta de 5 minuts, fins el final hem insistit per posar emoció en el partit peró no ha pogut ser i en una rapida jugada local han fet el definitiu 6 a 3.
Tot i la derrota l'equip ha estat molt correcte, jugant contra el millor equip de la lliga.