diumenge, 11 de març del 2012

BENJAMINS B. FERRE ATC 1 - UD MAHÓN 7.

Avui mati l'equip benjami b ha jugat contra la Unió un equip format en la seva totalitat per jugadors de segon any, aixó s'ha notat dins el camp ja que han imposat la seva superitat fisica i major envergadura per superar nos per 1 a 7, l'equip visitant ha mostrat ser letal en atac, arribant en velocitat, lo que ens ha costat poder aturar.
En l'inici de partit l'equip ha sortit amb ganes de posar les coses dificils a l'equip visitant, durant els primers 10 minuts ho hem conseguit, el primer gol ha arribat just abans d'acabar el primer quart, a partir d'aqui han començat a imposar la seva qualitat, els nostres jugadors no han perdut la cara en el partit en camp moment i sempre han lluitat amb ganes de poder conseguir algun gol.
A partir del descans l'equip maonés amb el marcador a favor ha imposat la seva envergadura per marcar nos mes gols, en Josep Truyol ha conseguit marcar el nostre gol en el darrer quart, la Unió ha tancat minuts després el marcador amb el defintitiu 1 a 7.
Tot i la derrota aquests partits serveixen per poder anar aprenent i corretgir errors, el resultat es el de menys.