dijous, 1 de març del 2012

JUVENIL LLIGA NACIONAL. FERRE 3 - PORTMANY 4.

Avui mati en el partit aplaçat contra el Portmany sen's ha escapat l'empat que teniem en el minut 93, ha estat una autentica llastima i de nou el fútbol ha estat dur per els nostres jugadors que en els darrers 10 minuts haviem tingut 3 bones arribades per part de Raul Orfila i Sergi Sansaloni per haver guanyat i hem vist com en una contra ens han guanyat el partit quedant 3 a 4.
En el partit d'avui els davanters s'han imposat a les defenses ja que en el primer temps hem vist fins a 6 gols amb emoció en el marcador ja que ens hem avançat en 2 ocasions peró minuts després l'equip eivissenc conseguia empatar o capgirar el resultat, en el partit d'avui lo mes just era un empat ja que els dos equips hem tingut mes ocasions a part del gol, ells ens han fet mal a la contra aprofitant la qualitat del seu millor jugador.
Tot just començar el partit en el primer minuts el Portmany ens ha sorprés amb el primer gol, després de una jugada desafortunada per part nostra l'equip ha reaccionat be i ja en el minut 6 hem conseguit l'empat per mitja de Angel Rios, el gol ens ha posat de ple en el partit i hem dominat en la següent fase de partit poguent desbordar la defensa eivissenca, en una d'aquestes ocasions ha arribat el segon gol que ha fet Raul Orfila, el gol ens ha donat la confiança que necessitavem per afrontar el partit, peró en una nova arribada visitant ens han tornat a empatar, l'equip ha seguit jugant amb les mateixes ganes per poder sumar els 3 punts i sorprendre en alguna rápida jugada la defensa visitant, i aixi després de un clar penal ha arribat la jugada del tercer gol que ha fet n'Angel Rios de nou, a partir d'aqui hem intentat controlar el partit per arribar al descans amb avantatge, peró una nova contra visitant ha significat l'empat a 3 gols amb tot per decidir la segona part.
Després del descans hem sortit amb ganes d'anar per el partit, tot i tenir en compta el perill visitant a la contra hem avançat lineas per arriscar, fruit d'aixó hem disposat de bones jugades durant el segon temps per desnivellar peró ens ha faltat l'encert final, els eivissencs també han mostrat perill a la contra, el partit ha estat molt disputat en tot moment l'equip ha mostrat ambició per conseguir la primera victoria i el Portmany per no perdre la opció de la salvació i han arribat les ocasions, nosaltres en el darrer quart hem pogut superar la defensa contraria en 3 ocasions després d'alguna bona combinació de l'equip, en Raúl ha disposat de 2 bones ocasions per fer el quart gol, quant semblava el partit acabava en el minut 93 l'equip eivissenc ha conseguit el definitiu 3 a 4, massa premi ja que l'empat era el mes just.
El diumenge l'equip jugarán en el camp del San Francisco amb les ganes de posar les coses dificils.