diumenge, 11 de març del 2012

REGIONAL PREFERENT. SANT LLUÍS 2 - FERRE 0.

L'equip de regional va jugar a Sant Lluís en un partit extrany que es va perdre per 2 a 0, en un bon primer temps dels nostres jugadors van controlar bona part del temps, tinguent ocasions per marcar, el joc era de pressió per la zona mitja en que els 2 volien dur el domini de partit, l'equip local també va tenir alguna ocasió peró el marcador no es va moure fins el minut 43 en que el Sant Lluís es va avançar, es va arribar al descans amb el resultat favorable per l'equip local de 1 a 0, el partit era igualat i nosaltres haviem tingut bones ocasions per haver marcat, l'equip va mostrar una bona actitud.
Els jugadors van sortir a la segona part amb ganes de igualar el partit, davant l'equip local ens va esperar tancat darrera mentre que el domini era nostre peró costava trobar espais contra l'ordre del Sant Lluís que esperava alguna contra per sentenciar, com aixi va ser en el minut 30, el partit era intens amb els 2 equips lluitant cada posesió ells van estar mes encertats, l'equip no mereixia una derrota tant clara ja que també vam tenir bones ocasions.