diumenge, 4 de març del 2012

BENJAMINS B. SPORTING MAHONÉS 3 - FERRE ATC 3.

Ahir en un bon partit de l'equip benjami es va empatar a 3 gols en el camp de l'Sporting, els jugadors van mereixer guanyar en el global de partit, a mes van tenir la mala sort de rebre el gol de l'empat local en el temps afegit.
Hem de destacar el bon joc i les ganes que hi van posar durant tot el partit en que van conseguir superar la defensa contraria bastantes vegades fins conseguir un favorable 0 a 3 en el marcador peró l'equip local no va baixar els braços i van seguir lluitant fins conseguir l'empat, quant semblava teniem el partit controlat tot i tenir davant un equip mes gran els jugadors van jugar sense por dominant en la major part de partit.
El primer gol el va anotar en Pere Pons en els primers minuts el gol va envalentonar l'equip que va seguir apretant en atac la bona pressió va fer que en els primers quarts no ens arribassin amb perill clar, avançat el segon quart en Guillém Marqués va anotar el 0 a 2 que posava el partit favorable, encara fins el descans vam tenir alguna bona ocasió per marcar peró el marcador no es va moure, ja dins el tercer quart l'equip maonés va sortir a presionar mes amunt i fruit d'aixó es va poder conseguir el tercer gol que l'arbitre va concedir en propia porta.
A partir d'aqui l'Sporting va presionar be i va estar molt encertat cara a porteria conseguint remuntar en el darrer quart, una llastima l'ultim gol quant passaven 2 minuts del temps, peró lo mes positiu es el partit de l'equip que segueix en una bona linea.