diumenge, 18 de març del 2012

BENJAMI A. FERRE 3 - PENYA CIUTADELLA 3.

Ahir mati els benjamins A van empatar a 3 gols en un partit entretingut per el public amb gols i bones jugades, nosaltres ens vam avançar 2 vegades amb fins a 2 gols d'avantatge peró el Penya va mostrar efectivitat davant porta per poder remuntar el partit que per ocasions de gol mereixiem guanyar, només en els darrers 5 minuts vam tenir 2 grans ocasions per haver guanyat, tot i no guanyar l'equip va fer un bon partit mostrant ganes i bona feina en equip.
L'equip va sortir desde l'inici amb intenció de dominar el partit i ja en el primer minut va arribar el primer gol que va fer n'Albert Haro, a partir d'aqui es va dominar i creant perill, arribant en el minut 5 el segon gol marcat per Bruno Carreras que deixava el partit molt de cara, semblava teniem el partit controlat jugant bastant be sense passar per perill, peró en el minut 10 en la primera ocasió clara el Penya va marcar el seu primer gol que tornava a posar emoció, peró l'equip va continuar igual amb intenció de marcar el tercer gol que va arribar en els primers minuts del segon quart, l'autor va ser David Cardona, el partit tornava a quedar de cara, peró un gol del Penya a 2 minuts del descans va tornar a posar emoció.
El tercer quart va començar amb l'equip visitant estirant mes les lineas i posant nos amb dificultats, fins que va arribar l'empat del Penya haviem tingut 2 bones ocasions per haver resolt el partit, peró no va ser aixi i en el darrer minut del tercer quart va arribar el 3 a 3.
En el darrer quart vam presionar molt i tocant la pilota amb decisió per fer el quart gol que suposava la victoria, vam disposar de bastantes arribades alguna d'elles clara peró no vam tenir la sort de cara.