dilluns, 30 de gener del 2012

SITUACIÓ DELS EQUIPS EN COMPETICIÓ.

CLASSIFICACIONS:

TERCERA DIVISIÓ. LLIGA CLASSIFICACIÓ:

Classificacio: 17é. PJ: 22. PG: 4. PE: 6. PP: 12. GF: 20. GC: 41. AV:-21. PUNTS: 18.

Golejadors: 9 Gols: Kaké. 3 Gols: Joshua. 2 Gols: Guel Bosch. 1 Gol: Lluís Lopez, Toni Pons, Raúl, Ivan Contreras i Caballo.


JUVENIL LLIGA NACIONAL.

Classificació: 18é. PJ: 20. PG: 0. PE: 1. PP: 19. GF: 11. GC: 61. AV:-50. PUNTS: 1.

Golejadors: 4 Gols: Dani Perez. 3 Gols: Alex Bruño. 2 Gols: Fabri. 1 Gol: Khalid i Martí Coll.


REGIONAL PREFERENT. LLIGA:

Classificació: 8é. PJ: 5. PG: 0. PE: 1. PP: 4. GF: 3. GC: 13. AV:-10. PUNTS: 1.

Golejadors: 3 Gols: Cote. 2 Gols: Willy Pascual i Joan Barber "Sanpa". 1 Gol: Tomeu Allés, Hilari, Nacho Seguí, Angel Allés i Txiqui.


JUVENIL B. LLIGA.

Classificació: 10é. PJ: 7. PG: 0. PE: 0. PP: 7. GF: 6. GC: 32. AV:-26. PUNTS: 0.


CADET. LLIGA.

Classificació: 3er. PJ: 12. PG: 9. PP: 0. PP: 3. GF: 38. GC: 17. AV:+21. PUNTS: 27.


INFANTIL A. LLIGA 98:

Classificació: 6é. PJ: 5. PG: 2. PE: 0. PP: 3. GF: 18. GC: 15. AV: +3. PUNTS: 6.


INFANTIL B. LLIGA 99:

Classificació: 2ón. PJ: 5. PG: 3. PE: 2. PP: 0. GF: 23. GC: 1. AV: +22. PUNTS: 11.


ALEVI F-7 A. LLIGA.

Classificació: 8é. PJ: 14. PG: 6. PE: 3. PP: 5. GF: 61. GC: 53. AV: +8. PUNTS: 77.


ALEVI F-7 B. LLIGA.

Classificació: 4rt. PJ: 14. PG: 6. PE: 4. PP: 4. GF: 41. GC: 29. AV:+12. PUNTS: 78.


BENJAMINS F-8 A. COPA. CLASSIFICACIÓ FINAL.

Classificació: 9é. PJ: 10. PG: 3. PE: 1. PP: 6. GF: 29. GC: 29. AV:-0. PUNTS: 46.


BENJAMINS F-8 B. COPA. CLASSIFICACIÓ FINAL. CAMPIONS!!!

Classificació: 1er. PJ: 11. PG: 10. PE: 0. PP: 1. GF: 65. GC: 10. AV: +55. PUNTS: 74

diumenge, 29 de gener del 2012

TERCERA DIVISIÓ. FERRE 0 - FERRIOLENSE 1.

Avui capvespre hem perdut per 0 a 1 contra el Ferriolense ha estat una derrota dura ja que es tractava de un equip de la nostra lliga que fins avui comptava amb 1 punt menys, el gol visitant en el minut 25 ha estat decisiu, l'equip ha treballat amb insistencia fins el final per conseguir remuntar el gol, peró davant porta no hem tingut l'encert, la ocasió mes clara la protagonitzada el nostre debutant avui en Daniel Abellán que per poc no ha conseguit estrenar-se amb una gran ocasió que ha anat per damunt de la porteria mallorquina.
El primer temps ha estat mes trabat, i ho han aprofitat els jugadors del Ferriolense per anotar en la unica ocasió clara que han tingut durant el partit, el gol ha estat un cop dur i ens ha costat reaccionar ja que ha donat ales a l'equip rival que ha presionat amb intensitat la nostra posició de la pilota i ha costat trobar la porteria contraria en el primer temps, hem tingut un parell d'arribades damunt l'area, el Ferriolense a partir del gol s'ha tancat dins el seu camp i ha estat complicar trobar espais, peró a partir del segon temps els jugadors han sortit amb un poc mes de idees i hem arribat un poc mes peró el marcador no s'ha mogut i hem patit la derrota.
Ara només queda aixecar-se i pensar en el proper partit en el camp del San Rafael un bon equip, molt fisic i jugadors de qualitat en atac, hem d'intentar anar a Eivissa a treure algun punt abans d'afrontar el decisiu partit contra l'Alaior.

JUVENIL LLIGA NACIONAL. MENORCA 2 - FERRE 1.

Els juvenils de lliga nacional han perdut per un ajustat 2 a 1 en el camp del Menorca segon classificat, avui l'equip juvenil ha fet un dels seus millors partits de la temporada venguent molt cara la derrota a Maó i amb un poc de sort en els darrers minuts haguessin pogut empatar amb una pilota que sa passetjat de pal a pal de la porteria, amb una gran actitud, orgull i ordre han sabut contrarrestar el bon moment que travessa el Menorca que compta amb una plantilla de qualitat, peró avui l'equip ha jugat amb la ilusió de conseguir un bon resultat i sortint amb moltes ganes desde l'inici hem sabut trobar el nostre moment per avançar-nos amb un gol de Fabri, a partir d'aqui ha tocat fer un gran desgast per aturar el joc del Menorca peró l'equip ha donat la cara en tot moment i fins el darrer minut hem tingut opcions de treure un punt.
El Menorca amb molt d'esforç ha conseguit donar la volta en el marcador era el minut 47, el partit semblava complicar-se peró els jugadors han continuat insistint i jugant amb caracter cercant l'empat en tot moment, hem arriscat avançant lineas cosa que ha volgut aprofitar l'equip local per sentenciar el partit peró avui també en tasques defensives hem estat molt be, tallant cadascuna de les accions i arribant a la part final amb opcions tinguent la gran ocasió que ha acabat en el pal, hagués estat un gran premi per l'equip que en alguns partits li ha faltat una mica de sort per treure mes punts.
Anims equip continuem aixi segur que trobarém la recompensa.

REGIONAL PREFERENT. ALAIOR 2 - FERRE 2.

Ahir en el partit de filials contra l'Alaior vam conseguir el primer punt de la temporada fruit del partit serio i esforç en que vam jugar ahir en l'empat a 2 gols a Alaior, va ser la continuitat al partit que vam fer la setmana passada contra el Penya en que l'equip va jugar ben ordenat i ahir ho van refrendar durant el partit.
El partit no va ser fácil i ens va obligar a lluitar durant tot el partit contra un equip combatiu, peró els jugadors van mostrar ganes de fer les coses be, i en una de les nostres opcions vam conseguir avançar nos amb un gol de Joan Barber, a partir d'aqui l'equip va saber defensar-se amb ordre sense deixar escapar l'oportunitat si es presentava de sentenciar el partit, l'Alaior va insistir per conseguir l'empat i ens va obligar a no cometre errors, el partit transcurria amb molta lluita per la zona mitja, ja que cap dels dos equips volia cedir la iniciativa.
Quant semblava que teniem el partit controlat van venir els darrers 10 minuts que van ser de bogeria, primer els alaiorencs van donar la volta en el marcador amb 2 gols peró els nostres jugadors no es van rendir i van conseguir el merescut empat a falta de 3 minuts per el final de nou va ser en Joan Barber que va marcar.
Aquesta victoria ens donara la moral i confiança que necessitavem per seguir progressant en aquesta disputada lliga regional.
La setmana que ve ens visitara un altre equip jove ens construcció com es el Menorca.

ALEVINS B. ALAIOR AT 1 - FERRE ATC 3.

Avui mati l'equip alevi b entrenat per en Fredo ha conseguit una meritoria victoria per 1 a 3 en el camp de l'Alaior. Els jugadors han fet un partit molt serio jugant amb moltes ganes a pesar de ser coer l'equip alaiorenc no ha deixat de lluitar lo que ens ha obligat a no baixar els braços en cap moment.
Desde l'inici hem tingut el domini del partit i hem anat a per la victoria, ja en els primers minuts han vingut les primeres ocasions per marcar hem tingut que esperar un poc perque en Josep Allés Pons ens poses en avantatge després del gol han vingut els millors moments de joc per part nostra, i fruit d'aixó hem pogut ampliar la diferencia poc després amb un gol de Josep Allés Naranjo, semblava teniem el partit sentenciat peró l'equip local ha conseguit posar un poc d'emoció conseguint 1 a 2, peró els jugadors no s'han posat nerviosos jugant amb la serietat i ganes que ho saben fer i hem pogut sentenciar amb el tercer gol que ha fet en David Marrades, d'aqui fins el final hem tingut varies ocasions per marcar mes gols, lo mes important es la imatge i el partit que hem fet que ens deixa en una bona posició a la classificació i l'equip disposat en el que queda de lliga en seguir jugant com ho venim fent i anar aprenent de cada partit.
ENHORABONA AL.LOTS PER AQUESTA VICTORIA.

dissabte, 28 de gener del 2012

JUVENIL B. UD.MAHÓN 7 - FERRE 1.

Derrota dura ahir en el camp de la Unió per 7 a 1 equip que ha passat a comandar la classificació i que va demostrar que sa convertit amb el principal favorit a quedar campió i pujar a lliga nacional.
El partit prest es va torcer quant en el minut 2 vam rebre el primer gol després de una jugada de l'extrem maonés que va centrar dins l'area i la va rematar el seu davanter, va ser un cop per l'equip que havia sortit amb ganes de fer un bon partit i poc després en el minut 12 sense temps per reaccionar va rebre el segon gol que va servir per envalentonar l'equip local que va demostrar confiança i trobar-se en un bon moment de joc, els jugadors van intentar reaccionar peró cada acció en atac de la Unió va acabar en gol, va ser llarga la primera part fins el descans.
En el segon temps després del descans vam sortir amb una altra mentalitat disposats a mostrar l'orgull i vam poder acabar el partit lluitant perque l'equip maonés no acabes marcant mes gols, en Ramon Abad va marcar el gol de l'honor, els jugadors van seguir insistint per marcar algun gol mes per maquillar el resultat, la Unió va marcar 2 gols mes que van deixar el resultat final en 7 a 1.
Ara toca oblidar aquest partit i pensar en la setmana que ve refer-nos d'aquesta derrota i lluitar per seguir progressant i conseguir els primers punts.

INFANTIL A. AT.VILLACARLOS 5 - FERRE 3.

Els infantils A han perdut en la complicada sortida a Es Castell per 5 a 3, de nou el nostre equip ha estat correcte i ha fet un bon partit que hem tingut controlat durant bona part del partit, peró en els darrers 15 minuts hem perdut per l'empenta i l'encert del Villacarlos amb 2 gols que han desfet l'emptat que hi havia fins aquell moment, el resultat ha estat massa abultat per com ha anat el partit en que de nou hem creat bones ocasions de gol, algunes d'elles en moments clau.
El partit ha començat molt viu amb 2 equips que cercaven la porteria i vulguent tenir la pilota i el control del partit, l'equip local ha estat el mes encertat en l'inici conseguint 2 gols en els primers 10 minuts de partit que no han desfet la moral dels nostre jugadors que a base de insistencia han sabut contrarrestar el deseventatge, en David Janer ha conseguit el primer gol i després a partir d'aqui hem anat a per l'empat passant a dominar el partit, hem tingut varies ocasions fins que en Michael Jackson ha conseguit l'empat en un bon moment que ha donat moral a l'equip, que ha vist com en Toni Pons feia el tercer gol que capgirava el partit, era un bon premi a la constancia, peró poc després han vingut 3 minuts claus ja que el Villacarlos ha conseguit 2 gols que han tornat a posar-los en avantatge, els jugadors han intentat reaccionar tinguent ocasions per aixó, peró ells esperaven darrera i han aprofitat una ocasió a 4 minuts del final per sentenciar el partit i deixar el 5 a 3 final.
A pesar de la derrota hem de treure com a positiu que l'equip esta jugant a un bon nivell i jugant aixi tindrém mes satisfaccions.

INFANTIL B. ALAIOR AT 0 - FERRE 0.

Els infantils de primer any que entrena en Canari han tret un meritori empat del camp de l'Alaior un equip molt combatiu dins el seu camp que també ocupa una posició destacada, ens hem trobat un equip ben tancat en defensa que ha dificultat el nostre joc mes de toc, hem duit el major domini peró no hem pogut marcar, a pesar de la bona disposició del rival hem tingut algunes ocasions per haver nos avançat, l'equip també ha estat molt be en feines defensives ja que han frenat les contres alaiorenques, el punt es un bon resultat que confirma el bon inici de lliga dels nostres jugadors que s'estan mostrant com un blog solid, en que l'equip practica un bon joc colectiu.

ALEVINS A. FERRE 12 - MERCADAL 0.

Els alevins A han conseguit una contundent victoria per 12 a 0 contra el Mercadal en un partit que no ha tingut cap historia ja que desde l'inici hem estat molt superiors, arribant a la porteria contraria amb facilitat i desbordant la defensa rival, a la mitja part el partit ja estava sentenciat amb 7 a 0, una vegada mes l'equip entrenat per en Bep Pons ha mostrat que es troba en una bona linea i que els jugadors cada partit juguen amb mes confiança i alegria.
Els gols els han marcat, el primer en David Febrer pocs minuts despres de començar el partit, a partir d'aqui ha estat una allau de bon joc i pocs minuts després en Jordi Moll ha fet el segon, en Marc Meliá ha fet el tercer gol.
Amb el partit romput han anat arribant mes gols, en Tofol Torrent ha fet el quart, després li ha tocat a en Felip Florit, en Jordi Moll ha marcat de nou per fer el sisé gol, abans del descans ha marcat en Joan Piris, que ha estat l'autor del primer gol del tercer quart era el vuité gol, n'Adrià Pons ha fet el nové, minuts després en Pere Fraga ha marcat 2 gols quasi seguits, alguns dels gols han estat de qualitat, l'equip jugant com a blog s'ha tornat a trobar a un bon partit que ha tancat en Tofol Torrent per marcar el definitiu 12 a 0.
ENHORABONA A TOT L'EQUIP PER AQUESTA VICTORIA I SEGUIU AMB AQUESTA PROGRESSIÓ.

divendres, 27 de gener del 2012

TERCERA DIVISIÓ. DIUMENGE A LES 16.30 H.

22ªJORNADA. CE FERRERIES - FERRIOLENSE.
Aquest diumenge li espera un decisiu partit a l'equip de tercera contra el Ferriolense, equip que ocupa la dissetena posició amb 17 punts tot just darrera de nosaltres, es un partit en que no podem fallar i donar ho tot per treure els 3 punts i agafar un poc de marge, els jugadors tenen ganes de poder oferir una victoria a la nostra afició, per aixó ens espera un partit que tindrém que jugar a totes desde l'inici, el Ferriolense es un equip molt semblant a nosaltres, ja que han fet i rebut de manera molt semblant els mateixos gols, haurem de fer un partit serio per no passar apuros i aprofitar les nostres ocasions, per aquest partit en Joaquín Andujar tindrá la baixa de Xavier Barber per 5 targetes, ja estara apunt el nou fitxatge en Daniel Abellán.
Esteim segurs que una vegada mes la nostra afició vindrá en el camp per ajudar a la victoria.
FORÇA FERRE!!!

dimecres, 25 de gener del 2012

LLIGA NACIONAL JUVENIL. DIUMENGE A LES 12.00 H.

20ªJORNADA. CD MENORCA - CE FERRERIES.
Aquesta jornada li espera un partit dificil a l'equip de lliga nacional en el derbi contra el Menorca equip que ocupa la segona posició i virtualment pujaria a divisió d'honor, ens trobarém un equip que esta en una bona linea, mostrant solidesa, ordre i molta lluita, será complicat peró en el fútbol amb ordre, ganes i orgull es pot donar la cara, els jugadors afrontarán el partit amb les maximes ganes de poder complicar el partit a l'equip maonés.

REGIONAL PREFERENT. DISSABTE A LES 16.30 H.

5ªJORNADA. CE ALAIOR - CE FERRERIES.
L'equip de regional jugará a Alaior per jugar el partit de filials, l'equip alaiorenc ha fet un bon començament de lliga es un equip amb gent jove peró amb un poc mes d'experiencia que nosaltres, el partit será entre dos equips que intentarán cercar la victoria i evolucionar per passar al primer equip, sense la pressió dels punts en joc es podrá veure un partit disputat, si jugám amb la serietat i ordre de diumenge contra el Penya tindrém opcions de poder puntuar, l'entrenador Santi Medina en principi podrá comptar amb tots els jugadors a excepció del sancionat Hilari.

PARTITS FÚTBOL BASE CAP DE SETMANA.

JUVENIL B. DISSABTE A LES 16.30 H.
7ªJORNADA. UD.MAHÓN - CE FERRERIES.
Els juvenils b tenen una sortida complicada aquesta jornada en el camp de la Unió, un equip que lluita per el campionat juntament amb el Villacarlos, en la darrera jornada va conseguir una clara victoria en el camp del Mercadal, noltros i anirém amb la intenció de lluitar el maxim per conseguir donar la sorpresa i complicar les coses a l'equip rival que compta amb una bona mitja de gols i la majoria dels seus jugadors de segon i tercer any.

INFANTIL A. DISSABTE A LES 10.30 H.
5ªJORNADA. AT.VILLACARLOS - CE FERRERIES.
L'equip infantil A que entrena en Flores torna jugar a domicili, será en el camp del Villacarlos un rival incomode dins el seu camp que no paren de correr en tot el partit, a mes es tracta de un bon equip amb els mateixos punts que noltros que reben pocs gols, els jugadors jugarán amb les mateixes ganes que la darrera jornada en que van fer un gran partit a Alaior.

INFANTIL B. DISSABTE A LES 11.45 H.
5ªJORNADA. ALAIOR AT - CE FERRERIES.
Aquesta jornada els infantils b jugarán en el camp de l'Alaior tercer classificat amb 1 punt menys que nosaltres, será un bon partit aquest entre dos equips que es troben en un bon moment i que anirán per la victoria el partit será dificil per nosaltres ja que els alaiorencs a casa sempre son dificils de batre, l'equip que entrena en Canari confia en el seu bon moment de joc.

ALEVI A. DISSABTE A LES 10.00 H.
14ªJORNADA. CE FERRERIES - CE MERCADAL.
El rival d'aquesta setmana dels alevins A es el Mercadal, equip que tot i anar coer segur que vindra amb la ilusió de fer un bon partit i posar a prova l'evolució del nostre equip que ve jugant be, ja que els jugadora a mesura que passen els partits es troben mes a gust en el camp i han agafat confiança, els jugadors intentarán continuar amb la progressió.

ALEVI B. DIUMENGE A LES 10.00 H.
14ªJORNADA. ALAIOR AT - FERRERIES ATC.
Els alevins b de primer any que entrena en Fredo jugarán a Alaior equip que tanca la classificació, tot i la situació del rival no ens podrém confiar i jugar amb les mateixes ganes de sempre, el bon partit de la darrera jornada ens donará moral i confiança per afrontár aquest partit en que els nostres jugadors voldrán mostrar la solidesa i joc en equip que els caracteritza.

dilluns, 23 de gener del 2012

SITUACIÓ DELS EQUIPS EN COMPETICIÓ.

CLASSIFICACIONS:

TERCERA DIVISIÓ. LLIGA CLASSIFICACIÓ:

Classificacio: 16é. PJ: 21. PG: 4. PE: 6. PP: 11. GF: 20. GC: 40. AV:-20. PUNTS: 18.

Golejadors: 9 Gols: Kaké. 3 Gols: Joshua. 2 Gols: Guel Bosch. 1 Gol: Lluís Lopez, Toni Pons, Raúl, Ivan Contreras i Caballo.


JUVENIL LLIGA NACIONAL.

Classificació: 18é. PJ: 19. PG: 0. PE: 1. PP: 18. GF: 10. GC: 59. AV:-49. PUNTS: 1.

Golejadors: 4 Gols: Dani Perez. 3 Gols: Alex Bruño. 1 Gol: Fabri, Khalid i Martí Coll.


REGIONAL PREFERENT. LLIGA:

Classificació: 8é. PJ: 4. PG: 0. PE: 0. PP: 4. GF: 1. GC: 11. AV:-10. PUNTS: 0.

Golejadors: 3 Gols: Cote. 2 Gols: Willy Pascual. 1 Gol: Tomeu Allés, Hilari, Nacho Seguí, Angel Allés i Txiqui.


JUVENIL B. LLIGA.

Classificació: 10é. PJ: 6. PG: 0. PE: 0. PP: 6. GF: 5. GC: 25. AV:-20. PUNTS: 0.


CADET. LLIGA.

Classificació: 3er. PJ: 12. PG: 9. PP: 0. PP: 3. GF: 38. GC: 17. AV:+21. PUNTS: 27.


INFANTIL A. LLIGA 98:

Classificació: 3er. PJ: 4. PG: 2. PE: 0. PP: 2. GF: 15. GC: 10. AV: +5. PUNTS: 6.


INFANTIL B. LLIGA 99:

Classificació: 1er. PJ: 4. PG: 3. PE: 1. PP: 0. GF: 23. GC: 1. AV: +22. PUNTS: 10.


ALEVI F-7 A. LLIGA.

Classificació: 8é. PJ: 13. PG: 5. PE: 3. PP: 5. GF: 49. GC: 53. AV:-4. PUNTS: 70.


ALEVI F-7 B. LLIGA.

Classificació: 5é. PJ: 13. PG: 5. PE: 4. PP: 4. GF: 38. GC: 28. AV:+10. PUNTS: 71.


BENJAMINS F-8 A. COPA. CLASSIFICACIÓ FINAL.

Classificació: 9é. PJ: 10. PG: 3. PE: 1. PP: 6. GF: 29. GC: 29. AV:-0. PUNTS: 46.


BENJAMINS F-8 B. COPA. CLASSIFICACIÓ FINAL. CAMPIONS!!!

Classificació: 1er. PJ: 11. PG: 10. PE: 0. PP: 1. GF: 65. GC: 10. AV: +55. PUNTS: 74

diumenge, 22 de gener del 2012

REGIONAL PREFERENT. FERRE 0 - PENYA CIUTADELLA 2.

Avui capvespre l'equip de regional ha perdut per 0 a 2 contra el Penya Ciutadella, a pesar de la derrota contra el gran favorit l'equip ha fet un dels partits mes serios de la temporada, a base de correr i colocació han complicat durant gran part del partit la victoria visitant que ha vist com ha tingut que suar de valent per conseguir la victoria.
Han sortit amb ganes desde l'inici i durant el primer temps hem contingut be les arribades del Penya amb ajudes per frenar la rapidesa dels seus extrems han tingut mes el control peró els hi ha costat arribar a la nostra porteria, mentre que el nostre jove equip cercava la contra per sorprendre, la veritat es que hem sortit amb pilotes llargues en diverses vegades, el Penya ens ha obligat a treballar en defensa peró l'equip ha estat bastant correcte i hem arribat al descans amb empat.
Amb les ganes de seguir igual han sortit els jugadors convençuts que podien donar la sorpresa, peró en el minut 5 de la represa ens han marcat el primer gol i ja ha estat mes dificil, ja que el Penya ha controlat el joc a pesar de que hem seguit insistint fins que no han marcat el segon gol a falta de poc mes de un quart, hem tingut 2 bones arribades una d'elles que per poc no hem rematat ja que un defensa visitant ha agafat el nostre jugador de la camiseta, hem seguit lluitant fins el final per poder marcar algun gol peró no ha estat posible.
A pesar de la derrota hem de felicitar l'equip per el gran compromis d'avui, jugant com avui l'equip ens donara alguna satisfacció.

EN BARRILES FITXA PER L'EQUIP DE TERCERA.

Desde el club podem confirmar el fitxatge del jugador murciá Daniel Abellan Sandoval conegut amb el sobrenom de "Barriles" es tracta de un davanter consolidat que ha jugat amb bons equips de la seva comunitat, com el Cieza o el Pinatar, a mes d'haver jugat amb l'equip alacantí del Villajoiosa, en Barriles arriba amb molta ilusió de contribuir amb l'equip i conseguir la permanencia, estava fent una gran temporada amb el Pinatar, marcant 8 dels 14 gols que ha marcat el seu equip.
El dimarts esperám que arribi a Menorca, per si esta tot be i l'entrenador ho considera oportú debutar en l'important partit de diumenge contra el Ferriolense.
Bienvenido a nuestro club.

JUVENIL LLIGA NACIONAL. FERRE 0 - PENYA CIUTADELLA 3.

En el derbi contra el Penya Ciutadella hem patit una nova derrota per 0 a 3, en un partit que de nou hem vist que aquesta temporada no ens surt res, ja que durant el primer temps hem estat correctes anant al descans amb 0 a 1, el Penya durant els primers 45 minuts no ha estat superior com per marxar amb avantatge, una vegada mes en la primera ocasió que han tingut ens han marcat, per la nostra part hem tingut 2 o 3 arribades amb cert perill peró no esteim afortunats de cara a porteria.
L'equip ha sortit amb moltes ganes de poder donar una alegria en el derbi, a base de un gran desgast fisic hem conseguit igualar el partit en el migcamp, en aquesta primer part no hem perdut la cara en cap moment en el partit tot i rebre el cop del gol visitant en el minut 18, els jugadors han lluitat per conseguir la igualada, peró ens ha faltat el darrer pase i poder anotar en les que hem tingut.
El partit només s'ha romput en el segon temps quant hem sofert el segon gol, que ha donat tranquilitat a l'equip visitant, que ha aprofitat la contra per marcar el tercer gol, hem tingut unes quantes bones arribades per marcar algun gol, peró entre l'encert del porter visitant i no poder transformar les no hem pogut donar emoció en el partit, el nostre porter s'ha aturat un penal, tot i la derrota els jugadors han lluitat durant tot el partit.
La setmana que ve tornara jugar un altre derbi en el dificil camp del Menorca, els jugadors tornaran a lluitar amb totes les seves forces.

CADETS. FERRE 8 - DOSA 0.

Els cadets de Toni Martinez han conseguit una gran victoria per 8 a 0 contra el Dosa en un partit en que el nostre equip ha estat molt superior desde el primer minut i d'aquesta manera confirmant la bona temporada de l'equip que continua en tercera posició, avui els jugadors s'han divertit fent un fútbol tecnic i de toc creant molt de perill desbordant amb facilitat la defensa rival.
Els jugadors han sortit molt intensos amb ganes de resoldre el partit, i ja en els primers minuts hem vist les primeres ocasions, peró el gol no ha tardat en arribar ja que en Sergi Sansaloni ha fet el primer als 8 minuts, l'equip ciutadellenc ha intentat reaccionar, peró sa vist superat per el nostre joc i quant en Sergi Sansaloni ha fet el segon gol no han pogut aguantar el nostre ritme i hem pogut jugar a plaer sense baixar la intensitat en cap moment, amb el resultat i la moral a tope han arribat mes gols, en Paco Porras ha fet el tercer en el minut 35, abans del descans encara hem tingut temps de marcar el quart que ha fet en Miquel Febrer.
En la segona part i el partit resolt hi ha hagut oportunitat per tots els jugadors que han continuat amb el bon joc i intens fins el final del partit, just després de la represa ha vingut el cinqué gol que ha fet en Damiá Pons, els jugadors seguien dominant i tocant la pilota, en qualsevol moment podien arribar mes gols, ha estat en el minut 15 que en Sergi Sansaloni ha fet en sisé gol, tot i baixar una mica el ritme ja que el resultat era clar en els darrers 5 minuts han arribat 2 gols mes, primer en Sergi Sansaloni de nou i en Sergi Mercadal ha tancat la golejada en el darrer minut.
Enhorabona a tota la plantilla per aquesta brillant victoria, la setmana que ve l'equip descansara.

INFANTIL A. ALAIOR 4 - FERRE 3.

Els infantils de segon any han perdut per 4 a 3 en el camp de l'Alaior, el nostre equip tot i la derrota ha fet un gran partit a mes tenint en compta del bon nivell de l'equip local que no ha pogut respirar tranquil fins que l'arbitre ha pitat el final, ja que en els darrers minuts hem apretat de valent per conseguir l'empat comptant amb ocasions per haver ho conseguit.
Els jugadors a pesar de saber i tenir en compta la qualitat del rival han sortit a jugar amb moltes ganes, sense por i de tu a tu a l'equip alaiorenc, ells també han sortit amb intensitat i prest en els 9 minuts han conseguit el primer gol, peró els nostres jugadors no s'han vingut avall i han començat a jugar com ho saben fer i amb bones combinacions hem anat creant perill, en el minut 19 ha vingut la recompensa amb l'empat que ha fet en Toni Pons, el partit ha quedat obert amb l'equip local posant hi molta garra per desnivellar el marcador, noltros aguantavem ben ordenats en defensa fins que a pocs minuts del final han vingut 2 gols quasi seguits de l'Alaior que han deixat el marcador en 3 a 1 semblava dificil de remuntar, peró just abans del descans en Toni Pons de nou ha tornat a posar emoció en el partit.
A partir de la segona part amb el marcador obert, hem rebut el cop de rebre un altre gol en els primers minuts de la represa, a partir d'aqui l'equip ha cregut en les seves posibilitats i han començat a fer un bon fútbol i molta lluita per reduir distancies, després de molta insistencia en Toni Pons ha conseguit el tercer gol quant hi quedaven 8 minuts per acabar el partit, a partir d'aqui ens hem tirat cap a dalt per igualar el partit i per poc no ho hem aconseguit ja que en la segona part hem tingut bones ocasions.
A pesar de la derrota hem d'estar contents ja que hem fet un bon partit i jugant aixi l'equip ens brindará mes bons partits demostrant que poden jugar de igual a igual contra qualsevol equip.

dissabte, 21 de gener del 2012

TERCERA DIVISIÓ. SON FERRER 3 - FERRE 1.

Aquest capvespre hem patit una derrota per 3 a 1 en el camp del Son Ferrer, un equip tot i ser debutant que ha demostrat tenir ofici en defensa han sabut aprofitar les seves opcions.
Els jugadors han afrontat el partit amb moltes ganes de seguir amb la bona linea dels darrers partits, esperavém estar ben organitzats i aprofitar alguna ocasió per treure algun punt, peró ja en el minut 5 hem rebut el primer cop, quant en una jugada desafortunada ens han marcat el primer gol, aixó ha donat tranquilitat a l'equip mallorquí per afrontar el partit com volien arreplegats darrera i poder sentenciar en alguna contra, els jugadors no han perdut la cara al partit en cap moment i hem tocat be en el migcamp tinguent alguna ocasió, peró de nou ha estat el Son Ferrer que ha fet el segon gol damunt el minut 16, el partit sen's ha complicat molt, a pesar de que hem posat moltes ganes per poder entrar dins el partit el marcador no sa mogut fins el descans.
En el segon temps l'equip ha sortit amb decisió de posar les coses dificils a l'equip mallorquí, en el minut 7 de la represa n'Ivan Contreras totalment recuperat de la lesió ha fet un gran gol que ens donava vida, quedava temps per conseguir l'empat i hem volgut anar tocant amb paciencia per esperar la nostra oportunitat, peró 7 minuts després el Son Ferrer s'ha trobat un altra gol que ha estat definitiu, hem insistit la darrera mitja hora per poder fer algun gol ja que hem tingut alguna ocasió, peró no ha estat posible i hem acabat 3 a 1 contra un equip que queda en una posició comoda.
Ara toca pensar en la setmana que ve, ja que tenim un partit molt important a casa contra el Ferriolense que te 1 punt menys que nosaltres i hem de treure els 3 punts.

JUVENIL B. FERRE 2 - SAMI 5.



Els juvenils b han perdut per 2 a 5 contra el Sami en un partit que l'equip ciutadellenc ha estat molt encertat davant porteria ja que ha transformat totes les ocasions en gol, el partit ha estat extrany ja que quasi tots els gols han arribat a la segona part, durant els primers 45 minuts el resultat ha estat de 0 a 1 un gol que ha arribat en el minut 40, abans d'aixó hem tingut 2 grans ocasions que ens han tret per poc que haguessin donat una altra cara al partit, fins el gol visitant el partit estava sent correcte per la nostra part amb mes perill, el joc peró ha estat molt per el migcamp.
A partir del segon temps el partit ha quedat molt obert hem sortit amb molta decisió d'anar a per el partit i en Luis Garcia ha fet l'empat de nou el partit tornava estar com el començament, el gol ha donat moral a l'equip que ha anat amb insistencia a per la victoria, en una contra ens han fet el segon gol, peró poc després ha arribat l'empat de nou que ha fet en David Pons, el gol ha arribat després de fallar un penal el nostre equip peró en el refús hem conseguit batre la porteria contraria, poc després sense temps a reaccionar ens han fet el tercer gol que ha estat un cop dur per l'equip, hem intentat refer-nos peró el gran encert visitant ha estat dificil de contrarrestar i han conseguit ampliar el marcador en 2 contres mes.
El resultat com deiem ha estat un castig massa dur per els jugadors que no mereixien perdre de tant.

INFANTIL B. FERRE 0 - SANT LLUÍS 0.



En l'esperat partit d'avui mati dels infantils que entrena en Canari contra el Sant Lluís l'altre equip colider juntament amb nosaltres el partit ha acabat amb empat a zero gols, la pilota no ha volgut entrar per la nostre banda, ja que durant la segona part hem jugat be dominant i creant bastant perill peró no hem estat afortunats.
Els dos equips han demostrat estar en un bon moment i en la primera part hem vist un equip que ha incomodat molt el nostre joc fent una bona presió i sortint be, a pesar d'aixó no hem vist moltes ocasions de gol en un partit jugat de poder a poder, hem intentat dur el control del partit peró ens ha faltat poder arribar amb mes perill, peró a partir del descans els jugadors han començat a jugar com ho saben fer i només ens ha faltat el gol ja que hem estat superiors en el rival, els jugadors han lluitat fins el final per conseguir la victoria, tot i no guanyar hem de pensar en positiu i pensar que tenim un altra punt, jugant com avui segur que vindrán mes victories el mes important es la imatge que saben donar els jugadors de lluita i jugant amb criteri la pilota.

ALEVINS A. ALAIOR 7 - FERRE 3.

Avui mati els alevins A han perdut per 7 a 3 en el camp de l'Alaior en un partit que el nostre equip ha jugat molt be fins ben entrat el partit i només en el darrer quart l'equip local ha pogut resoldre el partit, el resultat ha estat massa abultat per com ha anat el partit, i es que hem jugat molt be durant els 2 primers quarts, el partit ha quedat igualat en el tercer quart i només en els darrers 15 minuts quant ens han marcat 2 gols quasi seguits en que ha estat un cop dur per el partit que estavem fent.
Amb la confiança del bon joc dels darrers partits hem sortits decidits a plantar cara a l'Alaior que es un bon equip classificat en les primeres posicions, en els primers minuts hem rebut el primer gol en contra peró hem sabut reaccionar be i en David Febrer ha conseguit empatar poc després, el gol ens ha donat tranquilitat i hem conseguit aturar les perilloses arribades del rival a mes de jugar amb criteri en atac en Marc Melià ha fet el segon gol que ens posava en avantatge, hem estat controlant be el partit fins el descans amb el resultat favorable.
A partir del tercer quart l'equip local ha sortit amb molta empenta i ens han posat amb dificultats empatant el partit, i minuts després s'han avançat semblava podiem tenir el partit dificil peró hem conseguit empatar amb un gol de Jordi Moll, el darrer quart amb el cansansi ens ha costat aguantar, a mes el rival ha estat molt encertat ja que ha conseguit 2 gols en 2 minuts que han sentenciat el partit, hem anat a dalt per conseguir algun gol mes peró a la contra ens han marcat 2 gols mes deixant el resultat en 7 a 3, tot i el resultat l'equip ha jugat molt be durant gran part del partit si seguim aixi conseguirem mes alegries.

ALEVINS B. FERRE ATC 3 - UD.SEISLAN 2.


Els alevins b que entrena en Fredo han conseguit una meritoria victoria per 3 a 2 contra el Seislan, ha estat un partit entretingut i disputat entre dos equips que han cercat la victoria durant tot el partit amb bon fútbol.
El partit ha tingut moltes alternancies en el marcador, primer hem estat nosaltres que hem sortit amb força tinguent el domini i arribant amb perill desde els primers minuts, el primer gol ha arribat damunt el minut 10 i la marcat en Josep Allés Pons, amb el gol hem intentat fer-nos amb el control del partit per organitzar-mos darrera i en una contra poder sentenciar, peró l'equip maonés que ha mostrat ser un bon equip també ens ha posat les coses dificils tant com anaven avançant els minuts i han conseguit empatar, aquest gol els hi ha donat ales i ho han aprofitat per avançar se amb un altra gol, amb el resultat en contra els nostres jugadors una vegada mes han fet mostra del seu esperit combatiu i han anat tancant l'equip maonés en un esplendit darrer quart han donat la volta en el marcador amb 2 bones jugades de tot l'equip, primer ha estat Ismael Menorca que ha empatat, i després han anat en tromba per la victoria i en David Marrades ha conseguit el definitiu 3 a 2 amb un bon xut, en els darrers minuts haguessim pogut marcar algun gol mes.
Una victoria treballada de tots els jugadors que volen acabar en forma la temporada.

dijous, 19 de gener del 2012

CONDOL DEL CE FERRERIES PER LA MORT DEL PARE DE DAVID SEGUÍ.

Desde el nostre club volém donar el condól a el nostre jugador de l'equip de tercera David Seguí, ja que ahir va rebre la triste noticia de la mort del seu pare, desde aqui li volém donar una forta abraçada i l'acompanyam en els sentiments de part de tota la directiva, jugadors, entrenadors, delegats, socis i afició.

dimecres, 18 de gener del 2012

TERCERA DIVISIÓ. DISSABTE A LES 16.00 H.

21ªJORNADA. SON FERRER - CE FERRERIES.
En aquesta jornada l'equip de tercera jugará a Mallorca en el camp del debutant Son Ferrer, un equip que tot i ser nou a la categoria compta amb jugadors experimentats i estan en una zona tranquila a la onzena posició, es un equip que ha donat alguna sorpresa en lo que duim de lliga i en defensa es un equip dificil de crear perill, es el tipic equip de la categoria intens i ben organitzat, l'equip arriba en aquest partit després de fer 2 bons partits a casa i si seguim amb aquesta linea tindrém opcions de poder puntuar lo que seria molt important perque els de baix no s'apropin en principi n'Andujar només te la baixa confirmada de Lluís Lopez per sanció, els jugadors estan amb ganes tot i la perdua de un gran jugador com Kaké, la resta ho donara tot.

JUVENIL LLIGA NACIONAL. DIUMENGE A LES 12.00 H.

19ªJORNADA. CE FERRERIES - PENYA CIUTADELLA.
A l'equip juvenil de lliga nacional li espera un interessant i complicat derbi aquest diumenge a casa contra el Penya Ciutadella un equip que contra tot pronostic es tercer a la classificació tot i tenir bastants de jugadors de primer i segon any, es un equip solid i practic que acostumen a rentabilitzar els gols al maxim, per els nostres jugadors hi haurá la ilusió sent un derbi de poder oferir una alegria a la nostra afició, tindrém que estar molt encertats perque no ens sorprenguin i posar ho tot de la nostra part.

REGIONAL PREFERENT. DIUMENGE A LES 16.30 H.

4ªJORNADA. CE FERRERIES - PENYA CIUTADELLA.
L'equip de regional jugará el diumenge contra el lider Penya Ciutadella el gran favorit de la competició, a mes ho ha confirmat en aquest espectacular començament guanyant els 3 primers partits de manera clara, compta amb molts ex jugadors del nostre club que han jugat a tercera divisió, en les anteriors vegades que hi hem jugat ens hem trobat un equip ben organitzat que juga a un nivell intens durant els 90 minuts a mes de tenir qualitat, el nostre jove equip intentará complicar lo posible peró per aixó tindrém que fer un gran desgast i no cometre errors, esperarém la nostra oportunitat de poder sorprendre en alguna contra, en Santi Medina per ara només te la baixa de n'Hilari confirmada que cumpleix partits de sanció.

PARTITS FUTBOL BASE CAP DE SETMANA.

JUVENIL B. DISSABTE A LES 16.30 H.
6ªJORNADA. CE FERRERIES - UE SAMI.
En aquesta jornada l'equip juvenil b rebrá la visita del Sami penultim classificat que la setmana passada van sumar el primer punt contra el Mercadal, per tant es un equip que haura agafat moral, esperém un partit obert ja que jugarém contra un rival semblant a noltros en que si feim un bon partit tindrém opcions de treure un resultat positiu.

CADET. DIUMENGE A LES 9.45 H.
13ªJORNADA. CE FERRERIES - DOSA CF.
Els cadets jugarán aquesta setmana a casa després de 2 sortides seguides, el rival será el Dosa que la temporada passada va quedar campió peró aquesta amb un equip de cadets de primer any en la seva majoria es el coer amb 1 punt, no ens podém confiar i jugar amb la mateixa intensitat i ordre que ho venim fent, l'equip es vol refer de la derrota de la setmana passada per continuar ocupant posicions davanteres.

INFANTIL A. DIUMENGE A LES 11.00 H.
4ªJORNADA. CE ALAIOR - CE FERRERIES.
Aquesta setmana els infantils A que entrena en Flores tenen una dificil sortida en el camp de l'Alaior equip que va lider després de fer un començament molt fort amb una mitja de 7 gols per partit, els nostres jugadors estan amb la moral alta després de les 2 victories amb solvencia que hem aconseguit en les darreres jornades, per tant els jugadors tenen la ilusió i ganes de poder fer un bon partit a Alaior i posar les coses dificils a l'equip local.

INFANTIL B. DISSABTE A LES 11.00 H.
4ªJORNADA. CE FERRERIES - CCE SANT LLUÍS.
El dissabte mati ens espera un gran partit en el nostre camp contra el Sant Lluís equip que juntament amb noltros va colider, els dos equips han començat en gran forma la lliga fent molt gols, segur que será un partit espectacular amb moltes ocasions de gol en que els nostres jugadors tenen moltes ganes de poder continuar amb aquest començament en que mostren gran solidesa en totes les posicions.

ALEVI A. DISSABTE A LES 11.30 H.
13ªJORNADA. CE ALAIOR - CE FERRERIES.
Els alevins A que entrena en Bep Pons jugarán a Alaior quart classificat de la lliga, per tant será una altra bona prova per el nostre equip que cada setmana mostra una millora ja que els jugadors han anat agafant confiança i juguén cada partit amb moltes ganes de superar-se i aquesta setmana no será menys contra un bon equip intentarém jugar com ho venim fent els darrers partits segur que tindrém opcions de conseguir algo l'Alaior es un bon equip en atac que acostuma a fer molts gols i també un equip lluitador i ordenat en defensa.

ALEVI B. DISSABTE A LES 10.00 H.
13ªJORNADA. FERRERIES ATC - UD.SEISLAN.
Aquesta setmana els alevins de primer any que entrena en Fredo jugarán a casa després de 2 sortides consecutives, el rival que ens visitará será el Seislan segon classificat, per tant será un altra rival complicat en aquesta ratxa d'equips de la part alta que tenim, peró els jugadors amb les ganes que juguén farán el posible per poder plantar cara a l'equip maonés i poder fer un bon partit.

dilluns, 16 de gener del 2012

CONVOCATORIA SELECCIONS DIA 17 DE GENER.

Aprofitant la jornada festiva del dia de Sant Antoni dema dimarts dia 17 de gener hi ha convocatoria de seleccions inferiors, alevins, infantils i cadets la cita es a Ciutadella en el camp del Sami.

En la categoria alevi els jugadors estan citats a les 9 del mati per fer un entrenament tots els jugadors i després a les 10 hores fer un partit contra el Sami infantil, del nostre club han citat 3 jugadors: Lluís Llopis, Josep Allés Pons i David Marrades.

En la categoria infantil estan citats a les 10.30 hores, per després fer un entrenament i tot seguit a les 11.30 hores fer un partit amistós contra el Sami cadet, del nostre club han citat fins a 5 jugadors: David Florit, Francesc Bosch, Jesús Martí, Pau Benejam i Sergi Bosch.

En la categoria cadet estan citats a les 10 hores en el camp de Sant Antoni de Ciutadella, per fer l'entreno de rigor i a les 11.00 hores fer un partit contra el Dosa B juvenil, del nostre club han citat 2 jugadors: David Pons i Angel Allés.
Molta sort a tots.

SITUACIÓ DELS EQUIPS EN COMPETICIÓ.

CLASSIFICACIONS:

TERCERA DIVISIÓ. LLIGA CLASSIFICACIÓ:

Classificacio: 16é. PJ: 20. PG: 4. PE: 6. PP: 10. GF: 19. GC: 35. AV:-16. PUNTS: 18.

Golejadors: 9 Gols: Kaké. 3 Gols: Joshua. 2 Gols: Guel Bosch. 1 Gol: Lluís Lopez, Toni Pons, Raúl i Caballo.


JUVENIL LLIGA NACIONAL.

Classificació: 18é. PJ: 18. PG: 0. PE: 1. PP: 17. GF: 10. GC: 56. AV:-46. PUNTS: 1.

Golejadors: 4 Gols: Dani Perez. 3 Gols: Alex Bruño. 1 Gol: Fabri, Khalid i Martí Coll.


REGIONAL PREFERENT. LLIGA:

Classificació: 8é. PJ: 3. PG: 0. PE: 0. PP: 3. GF: 1. GC: 9. AV:-8. PUNTS: 0.

Golejadors: 3 Gols: Cote. 2 Gols: Willy Pascual. 1 Gol: Tomeu Allés, Hilari, Nacho Seguí, Angel Allés i Txiqui.


JUVENIL B. LLIGA.

Classificació: 9é. PJ: 4. PG: 0. PE: 0. PP: 4. GF: 3. GC: 17. AV:-14. PUNTS: 0.


CADET. LLIGA.

Classificació: 3er. PJ: 11. PG: 8. PP: 0. PP: 3. GF: 30. GC: 17. AV:+13. PUNTS: 24.


INFANTIL A. LLIGA 98:

Classificació: 3er. PJ: 3. PG: 2. PE: 0. PP: 1. GF: 12. GC: 6. AV: +6. PUNTS: 6.


INFANTIL B. LLIGA 99:

Classificació: 1er. PJ: 3. PG: 3. PE: 0. PP: 0. GF: 23. GC: 1. AV: +22. PUNTS: 9.


ALEVI F-7 A. LLIGA.

Classificació: 8é. PJ: 12. PG: 5. PE: 3. PP: 4. GF: 46. GC: 46. AV:-0. PUNTS: 66.


ALEVI F-7 B. LLIGA.

Classificació: 6é. PJ: 12. PG: 4. PE: 4. PP: 4. GF: 35. GC: 26. AV:+9. PUNTS: 64.


BENJAMINS F-8 A. COPA. CLASSIFICACIÓ FINAL.

Classificació: 9é. PJ: 10. PG: 3. PE: 1. PP: 6. GF: 29. GC: 29. AV:-0. PUNTS: 46.


BENJAMINS F-8 B. COPA. CLASSIFICACIÓ FINAL. CAMPIONS!!!

Classificació: 1er. PJ: 11. PG: 10. PE: 0. PP: 1. GF: 65. GC: 10. AV: +55. PUNTS: 74

diumenge, 15 de gener del 2012

TERCERA DIVISIÓ. FERRE 0 - CAMPOS 0.


En el partit d'avui capvespre hem conseguit un valuós empat contra el Campos un equip que compta amb bons jugadors i avui no han pogut fer el seu joc en que no han pogut xutar en quasi tot el partit, aquest ha estat un dels millors partits en quant a treball defensiu, lo que ens ha obligat a fer un gran desgast i jugar amb intensitat els 90 minuts de partit, l'unic equip que ha cercat la victoria amb insistencia hem estat nosaltres peró no hem pogut realitzar cap de les ocasions que hem tingut alguna d'elles amb bastant de perill, una vegada mes hem de destacar el gran compromis de tot l'equip que ho ha donat tot, les dues coses ressenyables son que en Kaké avui ha jugat el darrer partit per anar a jugar en el Santa Eulalia un equip que te l'objectiu de jugar a 2ªb, i la nota mes negativa i trista ha estat la lesió de Tomeu Allés que venia jugant a un bon nivell i posava moltes ganes, esperém que no sigui res greu i li desitjam tota la sort, anims Tomeu.
El partit ens ha obligat desde l'inici a fer una gran pressió a la zona de creació del Campos, ja que a la mitja tenen jugadors de gran qualitat peró amb el bon treball hem anat contrarrestant aixó i poc a poc hem anat controlant el partit i provar de sorprendre a la seva defensa que ha demostrat perque només ha perdut 3 partit tot i que hem conseguit trencar-la després de rapides jugades en pilotes llargues per els extrems, durant el primer temps hem avisat en xuts de fora, a mes de tenir algun corner que no hem pogut rematat.
El segon temps ha estat molt bo en quant a ritme per part del nostre equip que ha lluitat de manera incansable per sumar els 3 punts que ens haguessin donat un cert marge amb els equips de baix, fins el final ho hem provat, en un parell de vegades la pilota s'ha passetjat dins l'area i per poc no hem pogut marcar.
Amb aquest empat ens colocam amb 18 punts després de fer 2 bons partits a casa, la setmana que ve jugarém en el camp del Son Ferrer un equip nou que esta sorprenent i no será gens fácil, amb aquestes ganes i ordre segur que tindrém opcions de sumar algun punt.

BENJAMINS F-8 B. PENYA CIUTADELLA 0 - FERRE ATC 8. CAMPIONS!!!!


Avui mati els benjamins b que entrena en Lito Coll ens han donat una gran satisfacció per el nostre club ja que han quedat campions de copa, ha estat aquesta la recompensa a la gran temporada que han fet els nostres joves jugadors fent un bon fútbol d'atac i jugant sempre amb moltes ganes de fer ho be i anar progressant, el partit d'avui ha estat el resultat de lo que ha estat la competició en que només el Menorca ha pogut aguantar el nostre ritme.
Els jugadors han sortit decidits desde l'inici a per la victoria que necessitavem per poder obtenir el titol, i prest en el primer quart hem resolt el partit amb 3 gols després d'acabar bones jugades colectives en que a part de fer un fútbol d'atac desde la porteria,passant per la defensa el migcamp fins els davanters tots han contribuit mostrant una bona solidesa.
En Pere Pons ha fet el primer gol que ha donat molta alegria a l'equip que ja s'han pogut llevar els nervis inicials i començar a jugar com saben i poc després en Vicente Cedrés ha fet el segon gol que ha sentenciat el partit, els jugadors no han baixat els braços i han seguit jugant igual, en Rubén Marqués ha fet el tercer gol, anaven passant els minuts i creant perill fins que en Guillem Marqués ha marcat el quart gol, en plena alegria dels al.lots han arribat dos gols mes de Rubén Alcaide per posar el 0 a 6, en el tram final de partit en Josep Truyol i Rubén Alcaide de nou han deixat el resultat en un clar 0 a 8 i campions de copa, un gran exit del nostre equip.
Desde el club donam la nostra enhorabona a els seus entrenadors, delegats i jugadors.
FORÇA FERRE!!!

JUVENIL LLIGA NACIONAL. SP.CIUTAT DE PALMA 5 - FERRE 0.

Els juvenils de lliga nacional han perdut per un clar 5 a 0 en el camp del Ciutat de Palma un equip que anava penultim i han fet el millor partit de la temporada mostrant una gran efectivitat de cara a porteria.
Desde l'inici els jugadors han sortit amb moltes ganes de poder fer un bon partit i plantar cara a l'equip rival i durant els primers 20 minuts ho hem aconseguit, el partit sa trencat amb el primer gol mallorquí en el minut 31 i sense temps per reaccionar ha arribat el segon gol, ja no hem pogut entrar dins el partit a pesar que fins el descans hem seguit insistint.
Després del descans l'equip local amb la moral alta per el resultat ha anat agafant mes confiança conseguint aixi marcar mes gols, nosaltres hem avançat lineas amb la intenció de poder marcar algun gol, cosa que han sabut aprofitar per marcar fins a 5 gols, un resultat dur contra un equip molt encertat avui.
La setmana que ve jugarém el derbi a casa contra el Penya Ciutadella amb la motivació extra de donar una alegria.

CADETS. ALAIOR 1 - FERRE 0.

Avui mati l'equip cadet ha perdut 1 a 0 en el camp de l'Alaior en un partit molt disputat entre dos bons equips que han jugat amb gran intensitat durant tot el partit, el partit sa resolt amb un gol de l'equip local en el minut 4 de la segona part després els alaiorencs s'han crescut i ha jugat amb molt ordre darrera fent una gran pressió que ha dificultat el nostre joc.
En el primer temps hem estat molt be i hem tingut 2 jugades que haguessin pogut cambiar el desti del partit ja que en David Pons ha fet un poste i en Joan Vidal ha tingut una gran ocasió peró lo que te el fútbol no hem tingut la sort en moments puntuals que ens hagués posat el partit de cara, ja que hem tapat molt be les sortides de l'Alaior que es molt perillós amb espais, han tingut una ocasió clara, mentre que noltros hem controlat mes i arribat a l'area unes quantes vegades destacant aquestes 2 jugades, el partit era jugat de poder a poder aixó si amb gran esportivitat, el segon temps ha estat diferent i el gol en els primers minuts ens ha fet mal i ha costat d'aixecar, ells han pogut fer el joc que mes els hi agrada i sortir a la contra amb molt perill.
Aixó si fins que l'arbitre no ha pitat no s'han rendit tinguent 2 ocasions al final en jugades a pilota aturada, en el darrer minut en David Pons ha xutat una falta peró era una mica enfora, un resultat que no empanya la bona temporada que estan fent els cadets entrenats per en Toni Martinez que segueixen en la part alta i les opcions intactes.

INFANTIL B. SAMI 0 - FERRE 19.

Els infantils b que entrena en Canari han conseguit una espectacular victoria per 0 a 19 en el camp del Sami en un partit que poc podem dir ja que el marcador ho diu tot, desde el començament han anat arribant els gols, els jugadors han mostrat estar en plena forma i no han aturat en tot el partit a pesar d'anar guanyant comodament i han fet el que han volgut amb el rival, les dues primeres victories ens han donat molta confiança i desde l'inici l'equip i posa una gran intensitat, la llarga llista de golejador es aquesta:
Els dos primers gols els ha fet en Daniel Pons, a partir d'aqui el Sami ja ha baixat els braços i ha estat facil per noltros, en Tonio Cantero ha fet el tercer gol, poc després en Juan Caballo ha fet el quart gol, just 2 minuts després en Daniel ha tornat a marcar, en David Florit ha fet els dos següents en que anavem marcant un gol cada tres minuts, en Tonio Cantero ha marcat el 0 a 8, en Sergi Bosch ha fet el nové gol, en una altra de les multiples jugades d'atac ha arribat el dese gol que ha marcat en Juan Caballo el resultat ja era escandalos i no ha acabat aqui ja que en Sergi Bosch i Alex Hidalgo han marcat per arribar a la dotzena de gols.
Els darrers gols els han fet en Sergi Bosch, Francesc Bosch, Tonio Cantero, Alex Hidalgo, Juan Caballo, un gol en propia porta i ha tancat el resultat n'Alex Hidalgo.
Amb aquesta victoria tres de tres, la setmana que ve jugarém a casa contra l'altra colider el Sant Lluís en un partit que segurament será espectacular de veure i que el nostre equip jugara amb moltes ganes de fer ho be.
ENHORABONA A TOTS PER AQUESTA GRAN VICTORIA.

ALEVINS B. SPORTING MAHONÉS 3 - FERRE ATC 1.

Avui mati els alevins b han perdut per 3 a 1 contra l'Sporting, ha estat un partit en que l'equip ho ha donat tot peró ens hem trobat amb un rival ben organitzat i encertat, el partit ha començat igualat en que hem lluitat per tenir el control del partit disposant d'alguna arribada a la porteria contraria, l'equip maonés ha anat cresquent a mesura que passaven els minuts i han conseguit avançar-se, la nostra reacció ha estat bona ja que minuts després en Josep Allés Pons ha conseguit l'empat, el partit tornava a estar obert, peró en un parell d'accions l'Sporting ha conseguit dos gols mes que han desnivellat el partit, amb el 3 a 1 ha estat dificil poder remuntar tot i el desgast dels jugadors que no s'han rendit per conseguir batre la porteria contraria, hem tingut les nostres opcions de poder marcar peró hem estat encertats davant porta.

dissabte, 14 de gener del 2012

REGIONAL PREFERENT. NORTEÑO 4 - FERRE 0.

Avui capvespre l'equip de regional ha perdut en el camp del Norteño per 4 a 0 un dels equips forts de la lliga, un equip molt solid que avui ha estat molt efectiu cara a porta ja que si be ha estat superior no mereixia un resultat tant abultat.
El partit tot just començar sa posat de cara per l'equip local que feia el primer gol en el primer minut, aixó ha donat tranquilitat a l'experimentat equip forneller, mentre que per nosaltres ha estat un cop dur que hem tingut que anar a remolc tinguent un equip dificil de crear perill i ben organitzat, sense temps per reaccionar en el quart de partit un xut creuat desde la frontal de l'area ha suposat el 2 a 0 que ha posat el partit costa amunt, els jugadors han intentat reaccionar a base de lluita ja que el rival tot i guanyar seguia presionant amb intensitat el migcamp i ens ha dificultat la zona de creació ja que només hem pogut arribar un parell de vegades dins l'area fornellera, a la mitja hora en la tercera arribada ha arribat el 3 a 0, era un dur castig ja que no ens estaven passant per damunt com per perdre amb tanta contundencia, fins el descans no hi hagut res a destacar.
Després del descans hem sortit decidits a poder marcar algun gol, hem arribat mes ja que hem tingut fins a 3 bones arribades alguna d'elles amb bones intervencions del porter, peró novament en el minut 10 una nova jugada del Norteño ha suposat el definitiu 4 a 0, la resta de segona part l'equip ha seguit lluitant i ha fet merits per marcar algun gol frenant les contres de l'equip local que ha xutat una altra vegada amb perill, els jugadors han corregut fins el final del partit amb ganes de perdre de la millor manera posible, peró davant el rival ha estat molt encertat.
La setmana que ve ens tocara l'altre equip fort de la lliga el Penya que ha començat amb molta força la competició i sera complicat poder-lo frenar, peró els jugadors faran lo posible per posar li les coses dificils.

INFANTIL A. FERRE 4 - SAMI 1.




L'equip infantil A ha guanyat de manera solvent per 4 a 1 en el Sami, la victoria sa culminat després de fer una gran primera part en que els jugadors que entrena en Fredo han sortit amb moltes ganes fent circular be la pilota i no deixant jugar en el Sami, prest ha arribat el primer gol que ha fet en Toni Pons un gol que ens ha donat tranquilitat i confiança per afrontar la resta de partit no ens hem conformat amb el gol i hem anat a sentenciar el partit en el minut 22 en Michael Jackson ha fet el 3 a 0 que ha deixat el partit sentenciat contra un rival que no ha pogut fer res per aturar el bon joc en equip, després del descans hem controlat mes el joc i si es presentava una ocasió marcar algun gol mes com aixi ha estat i en Toni Sintes ha marcat el quart gol, fins el final amb el partit trencat el Sami ho ha aprofitat per marcar el gol de l'honor, hem tingut alguna bona ocasió per fer mes gols peró el marcador ja no sa mogut.
Amb aquesta victoria l'equip agafa una bona linea després dels 2 darrers bons partits que hem fet, els jugadors estan amb ganes de fer ho de la millor manera posible en aquesta lliga.

ALEVINS A. FERRE 4 - SPORTING MAHONÉS 3.

En un altra bon partit els alevins A han mostrat que estan en un bon moment, i avui el rival no era fácil ja que l'Sporting venia en la part alta de la classificació peró s'han vist superat per el nostre equip que ha fet un partit molt complert i nomes hem patit en els darrers minuts.
Com en els darrers partits els jugadors han fet una altra sortida en tromba que ha descolocat el rival, ja en el primer quart hem agafat avantatge amb un bon joc i mostrant els jugadors que han anat agafant confiança del que poden ser capaços, el primer gol la marcat en David Febrer que també ha estat l'autor del segon gol tres minuts després que ha fet que acabassim el primer quart amb 2 a 0, peró no ens podiem confiar ja que davant teniem un bon rival que en cap moment ha baixat els braços.
En el segon quart l'Sporting ha presionat mes i han conseguit un gol que posava emoció en el partit, els jugadors no s'han atemorit i posat tancats darrera sino que han seguit jugant amb moltes ganes i alegria conseguint ampliar l'avantatge amb un gol de Marc Melià, l'equip rival ha avançat lineas per escurçar distancies i hem pogut aprofitar una altra bona jugada per posar el 4 a 1 marcat per en Jordi Moll, el partit semblava sentenciat a falta del darrer quart, peró els maonesos no s'han rendit i han conseguit posar emoció en el partit conseguint dos gols que han deixat el 4 a 3 final, en els darrers minuts ens hem sabut defensar amb ordre i pasar algun ensurt peró ha fet justicia en el global del partit en que hem estat millors contra un bon equip, una nova victoria que ens fara agafar mes confiança i que aquesta es la bona dinamica a seguir, si continuam jugant aixi segur que conseguirem mes alegries.

BENJAMINS A. FERRE 15 - SAMI 0.



Els benjamins A s'han despedit de la competició de copa conseguint una espectacular victoria per 15 a 0 sobre el Sami en un partit en que l'equip ha estat molt superior i l'equip ha disfrutat dins el camp creant infinitat d'ocasions de gol, desde l'inici ja hem vist que el partit seria clarament favorable a nosaltres, una victoria que ens donara confiança per afrontar la lliga amb ganes de fer ho lo millor posible i que els jugadors vagin progressant i disfrutant dins el camp.
El primer gol no ha tardat en arribar i ja en els 3 minuts en Bruno ha fet el primer gol, l'equip visitant ha intentat reaccionar peró sense temps per aixó ha arribat el 2 a 0 que ha fet en David Cardona, a partir d'aqui el partit ja ha estat molt favorable en que els jugadors s'han envalentonat per anar marcant gol darrera gol, el tercer la fet en Marc Febrer que també ha marcat el quart i cinqué gol, el partit anava sent un atac constant durant els 4 quarts.
En una bona jugada ha arribat el sisé gol que ha marcat n'Albert Haro que també ha fet el seté gol quant encara hi quedaven bastants minuts lo que feia preveure el que al final ha anat passant de golejada record, en Bruno ha marcat el 8 a 0, poc després ha arribat el torn d'en Marc Febrer que ha marcat 2 gols mes que feien la desena, amb el partit totalment trencat en el darrer quart han arribat 5 gols en poc mes de 7 minuts de joc, en David Cardona ha fet 3 gols en aquests minuts i finalment en Marc Febrer i David Cardona han tancat la golejada.
Ha estat una brillant manera de despedir la copa de tots els jugadors, que ara esperen amb ilusió que comenci la lliga d'aqui unes 2 setmanes.
Molt be a tot l'equip per aquesta victoria.

dijous, 12 de gener del 2012

TERCERA DIVISIÓ. DIUMENGE A LES 16.30 H.

20ªJORNADA. CE FERRERIES - CAMPOS.
Aquesta setmana comença la segona volta a la lliga de tercera divisió, ens tocara tornar a jugar a casa contra el Campos, un equip que aquesta temporada s'ha reforçat i compta amb jugadors de qualitat sobretot en la part del migcamp, estan vuitens a la classificació amb 32 punts, es un equip dificil de jugar ja que es mostra molt solid en defensa a tenir en compta son els 3 partits que han perdut en tota la primera volta, no acostumen a marcar molts gols i sempre ho saben rentabilitzar ja que quant s'avancen costa d'arribar, tindrém que fer les coses molt be i jugar amb la maxima intensitat i ordre per poder sumar algun punt que seria molt important per anar agafant marge, en principi podrém comptar amb tota la plantilla.

dimecres, 11 de gener del 2012

JUVENIL LLIGA NACIONAL. DIUMENGE A LES 12.00 H.

18ªJORNADA. SPORTING CIUTAT DE PALMA - CE FERRERIES.
Els juvenils de lliga nacional jugarán a Mallorca de nou en aquesta ocasió el rival sera el ciutat de Palma penultim classificat amb 15 punts,per tant ens trobarém a un rival en una situació delicada, per noltros será una bona ocasió de poder conseguir la primera victoria l'equip tot i la dificil situació esta disposat a donar guerra i lluitará tot el partit, amb la serietat i desgast que van jugar el darrer partit si ho conseguim igualar el partit estara obert lo que seria una merescuda recompensa a la lluita de la plantilla, el Ciutat de Palma compta amb un equip experimentat que ja coneix la categoria, el partit será molt fisic i tindrém que aprofitar les ocasions que es presentin.

REGIONAL PREFERENT. DISSABTE A LES 16.30 H.

4ªJORNADA. NORTEÑO - CE FERRERIES.
L'equip de regional jugará a Fornells contra un dels millors equips de la competició el Norteño que disputa cara a cara el campionat a el Penya Ciutadella, ens trobarém a un rival ferit que va empatar en la darrera jornada a Es Migjorn i es voldran refer, nosaltres afrontarém el partit amb la maxima ilusió de poder complicar el maxim les coses, en Santi Medina espera recuperar alguns dels jugadors que es van perdre el darrer partit, el nostre objectiu es poder formant jugadors i que es vagin rodant contra aquests equips de regional, l'equip forneller te perill en totes les seves lineas destacant principalment el golejador Juanlu amb llarga experiencia a tercera divisió, el partit ens obligara a fer un gran desgast fisic.

PARTITS FUTBOL BASE CAP DE SETMANA.

JUVENIL B. DIUMENGE A LES 12.00 H.
5ªJORNADA. CD MENORCA - CE FERRERIES.
Els juvenils b jugarán aquest diumenge en el camp del Menorca un rival dur que compta amb un bon equip format en la seva majoria per jugadors de primer any i algun de segon any, per tant es un equip semblant a noltros que fa de pont per el primer equip, l'equip maonés ha guanyat 2 partits dels 4 que ha jugat i en el seu camp es un equip fisic que lluita tot el partit, sera una bona prova per el nostre equip que cercara els primers punts de la temporada.

CADETS. DIUMENGE A LES 11.30 H.
12ªJORNADA. CE ALAIOR - CE FERRERIES.
Comença la segona volta per els cadets i ho farán en el camp de l'Alaior un dels equips mes forts de la lliga, en el primer partit de lliga ens van guanyar per 0 a 2 en un partit polemic, els jugadors tenen ganes d'aquest partit ja que es troben en un bon moment i volen seguir fent el joc solid que venen mostrant, davant tindrém un bon equip que permetra veure un bon partit entre 2 equips que els hi agrada tocar la pilota.

INFANTIL A. DISSABTE A LES 11.00 H.
3ªJORNADA. CE FERRERIES - UE SAMI.
Els infantils A que entrena en Flores jugarán aquesta jornada a casa contra el Sami que es el coer, l'equip ve de fer un bon partit contra l'Sporting i aixó haura servit per agafar moral i poder fer un bon partit, tot i la posició del rival no ens podem fiar i jugar amb la mateixa intensitat de cada setmana, els jugadors esperen poder oferir la bona imatge que van donar a la copa.

INFANTIL B. DIUMENGE A LES 11.00 H.
3ªJORNADA. UE SAMI - CE FERRERIES.
L'equip que entrena en Canari jugará aquesta setmana en el camp del Sami equip que tanca la classificació tot i semblar un partit desigual no ens podem confiar i seguir oferint el brillant joc en quant a fútbol i ganes dels dos primers partits en que els jugadors han començat amb moltes ganes.

ALEVI F-7 A. DISSABTE A LES 10.00 H.
12ªJORNADA. CE FERRERIES - SPORTING MAHONÉS.
Els alevins A tornarán a jugar a casa ja que comença la segona volta, el rival será l'Sporting Mahonés cinqué classificat, es un equip que esta mostrant una bona regularitat i será un bon rival per posar a prova la nostra progessió, els jugadors han guanyat en confiança, i creuen en les seves possibilitats, si conseguim jugar en el nivell dels darrers partits tindrém opcions de poder conseguir un bon resultat.

ALEVI F-7 B. DIUMENGE A LES 10.00 H.
12ªJORNADA. SPORTING MAHONÉS - FERRERIES ATC.
Aquesta setmana els alevins b que entrena en Fredo jugarán en el camp de l'Sporting Mahonés penultim classificat, el nostre equip jugará amb la ilusió de poder seguir amb la bona temporada que estan fent en que juguén amb intensitat i solidesa, i es mostren com un equip dificil que competeix contra tots els equips, no ens podem confiar i seguir jugant com ho sabem fer.

BENJAMINS F-8 A. DISSABTE A LES 11.30 H.
11ª JORNADA. CE FERRERIES - UE SAMI.
Els benjamins A tancarán a casa contra el Sami la competició de copa, el rival será el Sami darrer classificat, el rival vindra amb ganes de despedir-se amb una victoria i no ens ho posara fácil, per la nostra part intentarém fer un bon partit per agafar forces per la lliga en que l'equip es troba amb moltes ganes de que comenci la competició i donar quolca alegria.

BENJAMINS F-8 B. DIUMENGE A LES 12.30 H.
11ªJORNADA. PENYA CIUTADELLA - FERRERIES ATC.
L'equip benjami b jugará el darrer partit en el camp del Penya darrer classificat, el nostre equip arriba en una brillant primera posició empatat a punts després de fer una gran competició, ens jugarém l'opció de fer campions, peró no ens podem confiar i jugar amb les mateixes ganes i bon joc dels anteriors partits, aquest seria un bon premi per els jugadors que sigui quin sigui el resultat ho han fet molt be i lo mes important es anar aprenent i difrutar jugant a fútbol, anims.

dilluns, 9 de gener del 2012

SITUACIÓ DELS EQUIPS EN COMPETICIÓ.

CLASSIFICACIONS:

TERCERA DIVISIÓ. LLIGA CLASSIFICACIÓ:

Classificacio: 16é. PJ: 19. PG: 4. PE: 5. PP: 10. GF: 19. GC: 35. AV:-16. PUNTS: 17.

Golejadors: 9 Gols: Kaké. 3 Gols: Joshua. 2 Gols: Guel Bosch. 1 Gol: Lluís Lopez, Toni Pons, Raúl i Caballo.


JUVENIL LLIGA NACIONAL.

Classificació: 18é. PJ: 17. PG: 0. PE: 1. PP: 16. GF: 10. GC: 51. AV:-41. PUNTS: 1.

Golejadors: 4 Gols: Dani Perez. 3 Gols: Alex Bruño. 1 Gol: Fabri, Khalid i Martí Coll.


REGIONAL PREFERENT. LLIGA:

Classificació: 8é. PJ: 2. PG: 0. PE: 0. PP: 2. GF: 1. GC: 5. AV:-4. PUNTS: 0.

Golejadors: 3 Gols: Cote. 2 Gols: Willy Pascual. 1 Gol: Tomeu Allés, Hilari, Nacho Seguí, Angel Allés i Txiqui.


JUVENIL B. LLIGA.

Classificació: 9é. PJ: 4. PG: 0. PE: 0. PP: 4. GF: 3. GC: 17. AV:-14. PUNTS: 0.


CADET. LLIGA.

Classificació: 2ón. PJ: 10. PG: 8. PP: 0. PP: 2. GF: 30. GC: 16. AV:+14. PUNTS: 24.


INFANTIL A. LLIGA 98:

Classificació: 3er. PJ: 2. PG: 1. PE: 0. PP: 1. GF: 8. GC: 5. AV: +3. PUNTS: 3.


INFANTIL B. LLIGA 99:

Classificació: 3er. PJ: 2. PG: 2. PE: 0. PP: 0. GF: 4. GC: 1. AV: +3. PUNTS: 6.


ALEVI F-7 A. LLIGA.

Classificació: 8é. PJ: 11. PG: 4. PE: 3. PP: 4. GF: 42. GC: 43. AV:-1. PUNTS: 59.


ALEVI F-7 B. LLIGA.

Classificació: 5é. PJ: 11. PG: 4. PE: 4. PP: 3. GF: 34. GC: 23. AV:+11. PUNTS: 60.


BENJAMINS F-8 A. COPA.

Classificació: 9é. PJ: 9. PG: 2. PE: 1. PP: 6. GF: 14. GC: 29. AV:-15. PUNTS: 40.


BENJAMINS F-8 B. COPA.

Classificació: 1er. PJ: 10. PG: 9. PE: 0. PP: 1. GF: 57. GC: 10. AV: +47. PUNTS: 67.

diumenge, 8 de gener del 2012

JUVENIL LLIGA NACIONAL. LA SALLE PALMA 2 - FERRE 0.

Els juvenils de lliga nacional han perdut per 2 a 0 en el camp de La Salle Palma, a pesar de la nova derrota l'equip avui ha mostrat una bona actitud i fins el darrer minut que ens han marcat el definitiu 2 a 0 hem estat dins el partit, a pesar de rebre el primer gol en el quart d'hora els jugadors no s'han desanimat i han lluitat durant tot el partit per igualar el partit, hem disposat d'alguna ocasio per haver empatat, peró en la linea d'aquesta temporada en els partits que els jugadors han donat la cara ens ha faltat una mica de sort en moments puntuals.
Els jugadors de la Salle no han pogut baixar els braços en camp moment i han vist com amb caracter els hi hem posat les coses dificils, si continuam lluitant aixi algun partit tindrém la recompensa dels 3 punts, la setmana que ve comença la segona volta i novament jugarém a Mallorca.

REGIONAL PREFERENT. UD.MAHÓN 3 - FERRE 0.

L'equip de regional va perdre 3 a 0 en la visita en el camp de la Unió, en un partit que es va tenir que afrontar amb bastantes baixes i nomes 12 jugadors, l'equip va lluitar tot el que va poder i va estar dins el partit fins avançada la segona part amb una bona actitud dels jugadors que van estar lluitar per conseguir el gol inicial en el minut 15, el partit va estar molt per el migcamp en que l'equip local esperava per poder sentenciar a la contra i noltros cercant l'empat vam fer una bona pressió i alguna arribada fins el descans.
En el segon temps vam sortir igual amb intenció de poder igualar el partit mentre les forces ens van acompanyar, i fins que no ens van marcar el 2 a 0 a falta de 20 minuts el partit estava obert, peró a partir del segon gol ja va costar poder mantenir la lluita donat el desgast que van tenir que fer els jugadors.
Ara la setmana que ve jugarém en el camp de un dels favorits el Norteño, si recuperam jugadors i podem plantar cara.

JUVENIL B. FERRE 0 - AT.VILLACARLOS 6.

Ahir l'equip juvenil b va perdre contra el lider Villacarlos per un clar 0 a 6, els jugadors des Castell van demostrar que es troben en un bon moment i que son un dels clars candidats a pujar a lliga nacional, el resultat va ser massa abultat ja que no mereixien tant de castig els nostres jugadors que van poder aguantar fins el minut 20 de la segona part, peró a partir del tercer gol visitant ja no es va poder amb el ritme, eficacia i fluidesa visitant, i aixó ho van aprofitar per marcar tres gols mes.
En el primer temps tot i no disposar de massa ocasions de gol els jugadors van poder aguantar l'embestida visitant amb ordre i actitud, ja que fins el minut 33 no es van avançar, fins el descans es va intentar reaccionar peró l'equip des Castell va demostrar ser un equip solid.
En l'inici de la segona part els jugadors van sortir amb ganes de poder-se posar dins el partit, peró en rebre el segon gol ja es va posar molt dificil.
Ara oblidar aquest partit i pensar en la setmana que ve poder fer un bon partit i sumar els primers punts.

CADETS. PENYA CIUTADELLA 1 - FERRE 4.

Els cadets han conseguit una bona victoria del complicat camp del Penya per 1 a 4, no ha estat un partit fácil tot i la clara victoria ja que hem tingut que remuntar el gol que primer ha marcat l'equip ciutadellenc.
Cada setmana que passa l'equip cadet esta mostrant una major solidesa en el seu joc i avui ho ha demostrat en el partit principalment en el segon temps en que ha estat clarament superior fent un bon joc que ha servit per anar ampliant el marcador.
En Sergi Sansaloni ha fet el gol de l'empat i després amb intensitat en el joc hem anat tancant l'equip rival per desfer la igualada, en Sergi Mercadal ha fet el segon gol, a partir d'aqui han vingut els millors minuts de joc nostre i novament en Sergi Mercadal ha sentenciat amb el tercer gol, el Penya no ha pogut aguantar el nostre ritme de joc i l'hem superat amb claredat fins el final i en Sergi Sansaloni ha fet el definitiu quart gol, que ens deixa en segona posició a només 1 punt del lider.
La setmana que ve tornarém a jugar a fora, en un camp complicat ja que tenen un bon equip l'Alaior que ens va guanyar en la primera jornada, peró amb l'evolució del nostre joc i confiança intentarén nar a fer un bon partit alla.
Molt be a tota la plantilla per aquestes ganes i bon joc, a seguir aixi.

INFANTIL B. FERRE 3 - PENYA CIUTADELLA 1.

Els infantils B que entrena en Canari han començat la competició de lliga en forma i ahir van guanyar el Penya Ciutadella per 3 a 1 un altre dels equips bons de la lliga, no va ser un partit gens fácil ja que es va tenir que remuntar 1 gol en contra del Penya que havia marcat en el minut 20 i que durant aquest primer temps va mostrar ser l'equip perillós que es i amb una bona pressió va fer que ens costes entrar en joc, peró amb la paciencia i ordre que vam mostrar a poc a poc es va anar dominant i creant ocasions de gol fins que es va remuntar.
A partir de rebre el gol en contra els jugadors es van motivar per capgirar el resultat i en Tonio Cantero va fer l'empat aquest gol ens va tornar a donar l'agilitat en el joc i vam començar a jugar com ho sabem fer a mes de fer una bona pressió a l'equip visitant que te jugadors de bona qualitat, el partit va arribar al descans amb empat.
En el segon temps va venir la reacció definitiva i primer en Pau Benejam desfeia el desempat, que va donar confiança a l'equip per afrontar la resta de temps peró sense poder baixar els braços ja que el Penya va presionar bastant per igualar el partit, i noltros amb perilloses contres vam poder sentenciar el partit amb un gol de Isaac Alcaide, en aquest segon temps hi va haver bones jugades d'atac en que l'equip va combinar molt be.
Una altra bona victoria en aquest començament de lliga, després de guanyar en el campd del Menorca.
Molt be a tot l'equip per aquest bon partit i seguir aixi amb aquesta gran actitud.

ALEVINS F-7 A. FERRE 3 - PENYA ORIENT 1.

L'equip alevi A tenia un partit complicat contra l'Orient tercer classificat, i de nou van demostrar la bona progressió que venen mostrant en cada partit i van sorpredre guanyant per 3 a 1 en un bon partit de tot l'equip que va agafant confiança i millorant en el joc.
Una bona sortida desde l'inici que va sorprendre a l'equip ciutadellenc va servir per posar el partit a favor nostre, primer en el minut 5 en David Febrer va fer el primer gol que va donar tranquilitat a la vegada que mes alegria i confiança a l'equip que 3 minuts després va fer el segon gol, el partit es va posar favorable peró l'Orient no es va rendir i ens va obligar a fer un gran desgast, peró els jugadors ho van saber defensar amb ordre i ni quant ens van retallar distancies ens van posar nerviosos i vam saber aprofitar la nostra ocasió per sentenciar amb un gol de David Febrer que deixava el 3 a 1 final.
La setmana que ve ens visitará l'Sporting cinqué classificat, i els jugadors intentarán seguir amb aquesta bona linea de joc i resulats.
Enhorabona a tota la plantilla entrenadors i jugadors per aquesta progressió.

ALEVINS F-7 B. PENYA ORIENT 1 - FERRE ATC 1.

Ahir els alevins b que entrena en Fredo van treure un bon resultat en el camp de l'Orient un empat a 1 gol, d'aquesta manera l'equip va mostrar la regularitat en que juga desde que va començar la lliga en que esteim en una bona posició jugant com equip i mostrant serietat i solidesa.
El partit no va ser fácil ja que l'equip ciutadellenc a casa sempre costa de jugar peró amb una gran actitud i esforç durant tot el partit ens vam avançar amb un gol de Joan Sans, a partir d'aqui es va intentar controlar el joc i aprofitar alguna jugada per sentenciar el partit, la veritat es que vam tenir les nostres opcions per haver marcat algun gol mes, pero l'Orient va empatar i fins el final els 2 equips van cercar la victoria amb totes les ganes.
Un bon punt perque l'equip estigui satisfet i seguir amb aquesta linea en la segona volta i anar aprenent.

BENJAMINS F-8 B. FERRE ATC 7 - UD.SEISLAN 1.



Ahir els benjamins b van guanyar per 7 a 1 en el Seislan i d'aquesta manera van confirmar que han tornat amb les mateixes ganes i bon fútbol després de l'aturada nadalenca.
Desde l'inici els nostres jugadors van sortir amb molta empenta peró en el primer quart l'equip maonés va resultar un equip incomode que feia una bona defensa i va anar empatant a 1 gol, el primer gol nostre el va marcar en Pere Pons, semblava el partit podia ser mes fácil peró l'equip contrari no es va venir avall i va empatar, aixi a partir d'aqui vam tenir que treure el nostre bon joc i amb un gran desgast vam anar desnivellant el marcador, en Vicente Cedrés va desfer la igualada i a partir d'aqui ja no ens vam deixar sorprendre i van anar arribant gran quantitat d'ocasions de gol, en Josep Truyol va fer 2 gols que ja van deixar el partit sentenciat amb 4 a 1.
A partir d'aqui el partit es va trencar definitivament i vam aprofitar els espais per marcar 3 gols mes, els autors van ser en Toni Gomila, Guillem Marqués i Marcos Marín que va tancar la goletjada.
Un gran premi per el nostre equip es que amb la derrota del lider Menorca ens hem colocat liders a falta de 1 jornada, passi el que passi en el darrer partit han d'estar contents i orgullosos els jugadors per la gran competició que han fet.
Enhorabona al.lots seguiu aixi amb aquestes ganes.

dissabte, 7 de gener del 2012

TERCERA DIVISIÓ. FERRE 2 - ESPANYA LLUCMAJOR 1.

Important victoria la que ha conseguit l'equip de tercera avui capvespre contra l'Espanya per 2 a 1 un rival directe, era un partit en que no es podien escapar els 3 punts i després de molt sufriment ho hem conseguit, el rival no ens ha posat les coses gens facils i ha anat guanyant durant part del primer temps, peró l'equip ha sabut reaccionar amb 2 gols en moments claus el primer de David Seguí en el minut 44 i el segón gol de Raúl després de una bona jugada de l'equip per banda en el minut 3 de la segona part a partir d'aqui, gran esforç de tots els jugadors que s'han buidat dins el camp mostrant un gran compromis durant els 90 minuts, l'equip mallorquí ha començat millor el partit a nosaltres ens ha costat mes entrar peró finalment amb paciencia, treball i esforç hem conseguit uns 3 punts molts importans que serveixen perqué agafém un marge de 4 punts respecte els equips de la zona de descens.
Ha estat un partit en que no hi ha hagut moltes ocasions de gol per part nostra peró les hem sabut aprofitar be avui, de les 5 arribades hem marcat 2 gols, durant el segon temps quant l'equip mallorquí ha arriscat cercant l'empat hem pogut sentenciar amb bones arribades, peró lo important ha estat saber aturar el joc ofensiu visitant i controlar el partit i el nostre jove equip ho ha conseguit.
Una vegada mes felicitar desde el club a tota la plantilla per aquesta gran victoria.
La setmana que ve tornarém a jugar a casa, será contra el Campos que esta fent una bona temporada i no será fàcil, peró amb aquesta lluita i ganes ho podem conseguir.

INFANTIL A. SPORTING MAHONÉS 2 - FERRE 6.

Els infantils A que entrena en Flores han tornat en força en aquest nou any, ja que han guanyat per un contundent 2 a 6 en el camp de l'Sporting, desde l'inici hem sortit molt entonats i fent un gran desgast de correr per tot el camp presionant l'equip rival i arribant amb rápidesa a la porteria contraria hem anat golejant.
El primer gol ha arribat en el minut 19 i la fet en Pere Quim, el gol ha estat clau ja que hem passat a dominar el partit amb claredat i creant ocasions, poc després en Toni Pons ha fet el segon gol que ha deixat el partit quasi sentenciat, encara hi ha hagut temps per just abans del descans en Michael Jackson hagi fet el 0 a 3.
Després del descans l'equip maonés ha intentat sortir amb mes ganes i presionant mes amunt i han fet el primer gol, peró els jugadors no s'han posat nerviosos i han aguantat be i quant en Joan Coll ha fet el quart gol ja hem passat a controlar amb mes comodetat el partit tot i que l'Sporting ha fet el segon gol, ells han obert mes les lineas i ho hem aprofitat per sentenciar mes el partit amb gols de Francesc Gomila i Toni Pons per deixar el resultat en el 2 a 6 definitiu, en un molt bon partit de tota la plantilla que han demostrat que tenien ganes de tornar a jugar i segur que ens donarán mes alegries.

BENJAMINS A. UD.MAHÓN 7 - FERRE 2.

Avui mati els benjamins A han perdut en el camp de la Unió per 7 a 2, ha estat un partit que ja en el primer quart sen's ha complicat molt amb 2 gols quasi seguits que ha fet que jugassim a remolc.
Els jugadors hi han posat moltes ganes i no mereixien un resultat tant advers, després del 2 a 0 hem intentat reaccionar i hem retallat distancies amb un gol de n'Albert Haro, el partit tornava a estar viu i hem intentat cercar l'empat tinguent alguna arribada amb cert perill, l'equip maonés ha marcat el 3 a 1, peró l'equip no ha baixat els braços i ha seguit lluitant amb ganes i han fet el 3 a 2 que ha marcat n'Alvaro Borras, el partit fins aquest instant era viu amb els dos equips lluitant per dur el control del partit, peró pocs minuts després han marcat el 4 gol que ha fet mal a partir d'aqui l'equip local ha agafat confiança i efectivitat davant porta i ha anat aumentant el resultat fins el 7 a 2 final, tot i la derrota els jugadors no han aturat de correr en tot el partit i no es mereixien tant castig.

divendres, 6 de gener del 2012

EL NUMERO 1208 PER LA PANERA.

Avui migdia sa fet el sorteig del niño en que les 4 darreres xifres servien per el numero guanyador de la panera de nadal, ha estat el 1208 el que tengui aquest numero es podra posar en contacte amb el club per anar a recollir tot el lot, molta sort en el guanyador.

dijous, 5 de gener del 2012

TERCERA DIVISIÓ. DISSABTE A LES 16.30 H.

19ªJORNADA. CE FERRERIES - ESPANYA LLUCMAJOR.
Aquesta setmana ens espera un partit clau contra l'Espanya de Llucmajor en la darrera jornada de la primera volta, ja que l'equip mallorquí esta darrera noltros a la classificació amb 13 punts per lo que els 3 punts son vitals per conseguir la permanencia a mes de poder agafar un poc d'avantatge, l'equip visitant ha perdut el seu millor jugador ofensiu que ha fitxat per el Montuiri, a canvi han fitxat a 2 jugadors un d'ells es el menorquí Raúl Sintes, també vindrán amb 3 baixes per sanció, per part nostra en principi podrém tenir tot l'equip que esta molt mentalitzat i motivat per aquest partit que espera poder treure, per aixó es tindrá que fer un partit molt serio amb molt de desgast i no cometre errors, esperém a la nostra afició que sigui com sempre el jugador numero 12 i conseguir els 3 punts.

JUVENIL LLIGA NACIONAL. DIUMENGE A LES 12.00 H.

17ªJORNADA. LA SALLE PALMA - CE FERRERIES.
Els juvenils de lliga nacional jugarán en el camp de La Salle Palma en el darrer partit de la primera volta, l'equip mallorquí es 9é a la classificació amb 24 punts per lo que esta en una zona tranquila la Salle es el tipic equip de la categoria amb majoria de jugadors de tercer any i molt combatiu, no es un equip espectacular peró els gols que marca li treu molt profit, será una dificil papeleta per poder sumar la primera victoria, peró tenim la confiança que amb aquest any nou les coses li poden rodar de una altra manera a l'equip i tenir el poc que ens ha faltat en alguns partits, els jugadors ho donarán tot per poder complicar les coses a l'equip rival.

REGIONAL PREFERENT. DISSABTE A LES 16.30 H.

2ªJORNADA. UD.MAHÓN - CE FERRERIES.
Aquesta setmana també torna la competició per l'equip de regional, el nostre equip jugará a Maó en el camp de la Unió un equip sempre molt combatiu que lluita els 90 minuts, es tracta de un equip en construcció que tenen bastants jugadors joves amb 5 o 6 veterans, en el primer partit van complicar li molt en el Norteño, ja que van perdre per un ajustat 1 a 0, els nostres jugadors afrontarán el partit amb ganes de fer ho be i treure algun punt, els nostres joves jugadors voldrán aprofitar aquesta competició de lliga per anar progressant per si el primer equip els necessita, no será un partit fàcil peró si feim les coses be podém donar alguna satisfacció.

PARTITS FUTBOL BASE CAP DE SETMANA.

JUVENIL B. DISSABTE A LES 18.30 H.
4ªJornada. CE FERRERIES - AT.VILLACARLOS.
Els juvenils b tornen a la competició aquest dissabte després del partit de tercera divisió, l'equip que entrena en Tati jugará contra el Villacarlos, un dels mes clars favorits a quedar campió, han començat amb força ja que han guanyat els 3 partits que han jugat, per la nostra part intentarém sumar els primers punts contra un bon rival, haurém de fer un gran desgast per poder igualar el partit.

CADET. DIUMENGE A LES 9.45 H.
11ªJornada. Penya Ciutadella - CE Ferreries.
Els cadets que entrena en Toni Martinez tenen una dificil sortida en el camp del Penya Ciutadella, un equip mes bo del que diu la classificació i dins el seu camp ens posara les coses dificils, els nostres jugadors estan amb ganes de continuar amb la bona temporada que estan fent i ho donaran tot per poder treure els punts.

INFANTIL A. DISSABTE A LES 11.30 H.
2ªJORNADA. SPORTING MAHONÉS - CE FERRERIES.
Els infantils A jugarán en el camp de l'Sporting en la segona jornada de lliga, el rival va començar perdent en el camp de l'Alaior per 7 a 1, lo que fará que ens trobem un equip amb ganes d'oblidar aquest partit i estara molt motivat, per la nostra part intentarém fer un partit serio i posant hi ganes per poder fer un bon partit i treure un bon resultat.

INFANTIL B. DISSABTE A LES 11.00 H.
2ªJORNADA. CE FERRERIES - PENYA CIUTADELLA.
Els infantils b jugarán a casa contra el Penya, un equip el ciutadellenc que sempre ens costa de guanyar i vindrán amb ganes després de perdre el primer partit, el nostre equip es troba en forma després de guanyar en el camp del Menorca en la primera jornada, l'equip que entrena en Canari jugará amb les ganes de cada partit i tocant la pilota fent un joc vistós.

ALEVI F-7 A. DISSABTE A LES 10.00 H.
11ªJORNADA. CE FERRERIES - PENYA ORIENT.
El dissabte els alevins A jugarán en el camp anexe contra l'Orient tercer classificat, será un bon rival per veure la progressió que vam tenir en el darrer mes, en que l'equip va anar agafant confiança i va fer grans partits, no ho tindrém fàcil pero els jugadors farán el posible per fer un bon partit.

ALEVI F-7 B. DISSABTE A LES 12.00 H.
11ªJORNADA. PENYA ORIENT - FERRERIES ATC.
Els alevins de primer any que entrena en Fredo jugarán a Ciutadella contra l'Orient nové classificat, es un equip irregular que dins el seu camp acostuma a marcar bastants gols peró en defensa també en rebén bastants, els jugadors que entrena en Fredo tenen la ilusió de començar l'any fent un bon partit i si poden treure algun punt, estan amb la moral amunt ja que fan una bona competició de lliga.

BENJAMINS F-8 A. DISSABTE A LES 10.00 H.
10ªJORNADA. UD.MAHÓN - CE FERRERIES.
Els benjamins A que entrena en Quel Carreras jugarán a Maó en la penultima jornada de copa, l'equip maonés es el quart classificat per lo que ens trobarem a un bon equip que es el mes golejador del grup amb una mitja de 5 gols per partit, per lo que tindrém que estar atents en defensa i no donar lis espais, l'equip esta amb ganes de poder posar les coses dificils i donar una sorpresa.

BENJAMINS F-8 B. DISSABTE A LES 11.30 H.
10ªJORNADA. FERRERIES ATC - UD.SEISLAN.
Els benjamins b jugarán a casa contra el Seislan, aquest será el darrer partit de copa a casa ja que la setmana que ve acaba la competició, el rival d'aquesta setmana esta a la part mitja de la classificació, i no ens podrém confiar si volém seguir amb la ratxa de victories i bon joc dels nostres jugadors.

dilluns, 2 de gener del 2012

AQUESTA SETMANA TORNA L'ACTIVITAT.

A partir d'aquesta setmana ja torna la normalitat en el club, després de 2 setmanes amb alguns dies de festa en que el camp va estar tancat els entrenaments tornaran a la seva normalitat ja que aquest cap de setmana torna la competició per els 11 equips que tenim en competició oficial i tots tornarán amb ganes de començar l'any de la millor manera posible.
Una de les coses d'aquestes darreres setmanes es el canvi de dia per l'equip de tercera divisió que passa a dissabte dia 7 de gener contra l'Espanya de Llucmajor per problemes de vol, aquest sen's dubte será un partit molt important.