dissabte, 14 de gener del 2012

REGIONAL PREFERENT. NORTEÑO 4 - FERRE 0.

Avui capvespre l'equip de regional ha perdut en el camp del Norteño per 4 a 0 un dels equips forts de la lliga, un equip molt solid que avui ha estat molt efectiu cara a porta ja que si be ha estat superior no mereixia un resultat tant abultat.
El partit tot just començar sa posat de cara per l'equip local que feia el primer gol en el primer minut, aixó ha donat tranquilitat a l'experimentat equip forneller, mentre que per nosaltres ha estat un cop dur que hem tingut que anar a remolc tinguent un equip dificil de crear perill i ben organitzat, sense temps per reaccionar en el quart de partit un xut creuat desde la frontal de l'area ha suposat el 2 a 0 que ha posat el partit costa amunt, els jugadors han intentat reaccionar a base de lluita ja que el rival tot i guanyar seguia presionant amb intensitat el migcamp i ens ha dificultat la zona de creació ja que només hem pogut arribar un parell de vegades dins l'area fornellera, a la mitja hora en la tercera arribada ha arribat el 3 a 0, era un dur castig ja que no ens estaven passant per damunt com per perdre amb tanta contundencia, fins el descans no hi hagut res a destacar.
Després del descans hem sortit decidits a poder marcar algun gol, hem arribat mes ja que hem tingut fins a 3 bones arribades alguna d'elles amb bones intervencions del porter, peró novament en el minut 10 una nova jugada del Norteño ha suposat el definitiu 4 a 0, la resta de segona part l'equip ha seguit lluitant i ha fet merits per marcar algun gol frenant les contres de l'equip local que ha xutat una altra vegada amb perill, els jugadors han corregut fins el final del partit amb ganes de perdre de la millor manera posible, peró davant el rival ha estat molt encertat.
La setmana que ve ens tocara l'altre equip fort de la lliga el Penya que ha començat amb molta força la competició i sera complicat poder-lo frenar, peró els jugadors faran lo posible per posar li les coses dificils.