diumenge, 8 de gener del 2012

JUVENIL B. FERRE 0 - AT.VILLACARLOS 6.

Ahir l'equip juvenil b va perdre contra el lider Villacarlos per un clar 0 a 6, els jugadors des Castell van demostrar que es troben en un bon moment i que son un dels clars candidats a pujar a lliga nacional, el resultat va ser massa abultat ja que no mereixien tant de castig els nostres jugadors que van poder aguantar fins el minut 20 de la segona part, peró a partir del tercer gol visitant ja no es va poder amb el ritme, eficacia i fluidesa visitant, i aixó ho van aprofitar per marcar tres gols mes.
En el primer temps tot i no disposar de massa ocasions de gol els jugadors van poder aguantar l'embestida visitant amb ordre i actitud, ja que fins el minut 33 no es van avançar, fins el descans es va intentar reaccionar peró l'equip des Castell va demostrar ser un equip solid.
En l'inici de la segona part els jugadors van sortir amb ganes de poder-se posar dins el partit, peró en rebre el segon gol ja es va posar molt dificil.
Ara oblidar aquest partit i pensar en la setmana que ve poder fer un bon partit i sumar els primers punts.