diumenge, 8 de gener del 2012

CADETS. PENYA CIUTADELLA 1 - FERRE 4.

Els cadets han conseguit una bona victoria del complicat camp del Penya per 1 a 4, no ha estat un partit fácil tot i la clara victoria ja que hem tingut que remuntar el gol que primer ha marcat l'equip ciutadellenc.
Cada setmana que passa l'equip cadet esta mostrant una major solidesa en el seu joc i avui ho ha demostrat en el partit principalment en el segon temps en que ha estat clarament superior fent un bon joc que ha servit per anar ampliant el marcador.
En Sergi Sansaloni ha fet el gol de l'empat i després amb intensitat en el joc hem anat tancant l'equip rival per desfer la igualada, en Sergi Mercadal ha fet el segon gol, a partir d'aqui han vingut els millors minuts de joc nostre i novament en Sergi Mercadal ha sentenciat amb el tercer gol, el Penya no ha pogut aguantar el nostre ritme de joc i l'hem superat amb claredat fins el final i en Sergi Sansaloni ha fet el definitiu quart gol, que ens deixa en segona posició a només 1 punt del lider.
La setmana que ve tornarém a jugar a fora, en un camp complicat ja que tenen un bon equip l'Alaior que ens va guanyar en la primera jornada, peró amb l'evolució del nostre joc i confiança intentarén nar a fer un bon partit alla.
Molt be a tota la plantilla per aquestes ganes i bon joc, a seguir aixi.