dissabte, 21 de gener del 2012

ALEVINS B. FERRE ATC 3 - UD.SEISLAN 2.

Els alevins b que entrena en Fredo han conseguit una meritoria victoria per 3 a 2 contra el Seislan, ha estat un partit entretingut i disputat entre dos equips que han cercat la victoria durant tot el partit amb bon fútbol.
El partit ha tingut moltes alternancies en el marcador, primer hem estat nosaltres que hem sortit amb força tinguent el domini i arribant amb perill desde els primers minuts, el primer gol ha arribat damunt el minut 10 i la marcat en Josep Allés Pons, amb el gol hem intentat fer-nos amb el control del partit per organitzar-mos darrera i en una contra poder sentenciar, peró l'equip maonés que ha mostrat ser un bon equip també ens ha posat les coses dificils tant com anaven avançant els minuts i han conseguit empatar, aquest gol els hi ha donat ales i ho han aprofitat per avançar se amb un altra gol, amb el resultat en contra els nostres jugadors una vegada mes han fet mostra del seu esperit combatiu i han anat tancant l'equip maonés en un esplendit darrer quart han donat la volta en el marcador amb 2 bones jugades de tot l'equip, primer ha estat Ismael Menorca que ha empatat, i després han anat en tromba per la victoria i en David Marrades ha conseguit el definitiu 3 a 2 amb un bon xut, en els darrers minuts haguessim pogut marcar algun gol mes.
Una victoria treballada de tots els jugadors que volen acabar en forma la temporada.