dissabte, 7 de gener del 2012

INFANTIL A. SPORTING MAHONÉS 2 - FERRE 6.

Els infantils A que entrena en Flores han tornat en força en aquest nou any, ja que han guanyat per un contundent 2 a 6 en el camp de l'Sporting, desde l'inici hem sortit molt entonats i fent un gran desgast de correr per tot el camp presionant l'equip rival i arribant amb rápidesa a la porteria contraria hem anat golejant.
El primer gol ha arribat en el minut 19 i la fet en Pere Quim, el gol ha estat clau ja que hem passat a dominar el partit amb claredat i creant ocasions, poc després en Toni Pons ha fet el segon gol que ha deixat el partit quasi sentenciat, encara hi ha hagut temps per just abans del descans en Michael Jackson hagi fet el 0 a 3.
Després del descans l'equip maonés ha intentat sortir amb mes ganes i presionant mes amunt i han fet el primer gol, peró els jugadors no s'han posat nerviosos i han aguantat be i quant en Joan Coll ha fet el quart gol ja hem passat a controlar amb mes comodetat el partit tot i que l'Sporting ha fet el segon gol, ells han obert mes les lineas i ho hem aprofitat per sentenciar mes el partit amb gols de Francesc Gomila i Toni Pons per deixar el resultat en el 2 a 6 definitiu, en un molt bon partit de tota la plantilla que han demostrat que tenien ganes de tornar a jugar i segur que ens donarán mes alegries.