dissabte, 14 de gener del 2012

INFANTIL A. FERRE 4 - SAMI 1.

L'equip infantil A ha guanyat de manera solvent per 4 a 1 en el Sami, la victoria sa culminat després de fer una gran primera part en que els jugadors que entrena en Fredo han sortit amb moltes ganes fent circular be la pilota i no deixant jugar en el Sami, prest ha arribat el primer gol que ha fet en Toni Pons un gol que ens ha donat tranquilitat i confiança per afrontar la resta de partit no ens hem conformat amb el gol i hem anat a sentenciar el partit en el minut 22 en Michael Jackson ha fet el 3 a 0 que ha deixat el partit sentenciat contra un rival que no ha pogut fer res per aturar el bon joc en equip, després del descans hem controlat mes el joc i si es presentava una ocasió marcar algun gol mes com aixi ha estat i en Toni Sintes ha marcat el quart gol, fins el final amb el partit trencat el Sami ho ha aprofitat per marcar el gol de l'honor, hem tingut alguna bona ocasió per fer mes gols peró el marcador ja no sa mogut.
Amb aquesta victoria l'equip agafa una bona linea després dels 2 darrers bons partits que hem fet, els jugadors estan amb ganes de fer ho de la millor manera posible en aquesta lliga.