dissabte, 14 de gener del 2012

ALEVINS A. FERRE 4 - SPORTING MAHONÉS 3.

En un altra bon partit els alevins A han mostrat que estan en un bon moment, i avui el rival no era fácil ja que l'Sporting venia en la part alta de la classificació peró s'han vist superat per el nostre equip que ha fet un partit molt complert i nomes hem patit en els darrers minuts.
Com en els darrers partits els jugadors han fet una altra sortida en tromba que ha descolocat el rival, ja en el primer quart hem agafat avantatge amb un bon joc i mostrant els jugadors que han anat agafant confiança del que poden ser capaços, el primer gol la marcat en David Febrer que també ha estat l'autor del segon gol tres minuts després que ha fet que acabassim el primer quart amb 2 a 0, peró no ens podiem confiar ja que davant teniem un bon rival que en cap moment ha baixat els braços.
En el segon quart l'Sporting ha presionat mes i han conseguit un gol que posava emoció en el partit, els jugadors no s'han atemorit i posat tancats darrera sino que han seguit jugant amb moltes ganes i alegria conseguint ampliar l'avantatge amb un gol de Marc Melià, l'equip rival ha avançat lineas per escurçar distancies i hem pogut aprofitar una altra bona jugada per posar el 4 a 1 marcat per en Jordi Moll, el partit semblava sentenciat a falta del darrer quart, peró els maonesos no s'han rendit i han conseguit posar emoció en el partit conseguint dos gols que han deixat el 4 a 3 final, en els darrers minuts ens hem sabut defensar amb ordre i pasar algun ensurt peró ha fet justicia en el global del partit en que hem estat millors contra un bon equip, una nova victoria que ens fara agafar mes confiança i que aquesta es la bona dinamica a seguir, si continuam jugant aixi segur que conseguirem mes alegries.