diumenge, 22 de gener del 2012

JUVENIL LLIGA NACIONAL. FERRE 0 - PENYA CIUTADELLA 3.

En el derbi contra el Penya Ciutadella hem patit una nova derrota per 0 a 3, en un partit que de nou hem vist que aquesta temporada no ens surt res, ja que durant el primer temps hem estat correctes anant al descans amb 0 a 1, el Penya durant els primers 45 minuts no ha estat superior com per marxar amb avantatge, una vegada mes en la primera ocasió que han tingut ens han marcat, per la nostra part hem tingut 2 o 3 arribades amb cert perill peró no esteim afortunats de cara a porteria.
L'equip ha sortit amb moltes ganes de poder donar una alegria en el derbi, a base de un gran desgast fisic hem conseguit igualar el partit en el migcamp, en aquesta primer part no hem perdut la cara en cap moment en el partit tot i rebre el cop del gol visitant en el minut 18, els jugadors han lluitat per conseguir la igualada, peró ens ha faltat el darrer pase i poder anotar en les que hem tingut.
El partit només s'ha romput en el segon temps quant hem sofert el segon gol, que ha donat tranquilitat a l'equip visitant, que ha aprofitat la contra per marcar el tercer gol, hem tingut unes quantes bones arribades per marcar algun gol, peró entre l'encert del porter visitant i no poder transformar les no hem pogut donar emoció en el partit, el nostre porter s'ha aturat un penal, tot i la derrota els jugadors han lluitat durant tot el partit.
La setmana que ve tornara jugar un altre derbi en el dificil camp del Menorca, els jugadors tornaran a lluitar amb totes les seves forces.