diumenge, 8 de gener del 2012

INFANTIL B. FERRE 3 - PENYA CIUTADELLA 1.

Els infantils B que entrena en Canari han començat la competició de lliga en forma i ahir van guanyar el Penya Ciutadella per 3 a 1 un altre dels equips bons de la lliga, no va ser un partit gens fácil ja que es va tenir que remuntar 1 gol en contra del Penya que havia marcat en el minut 20 i que durant aquest primer temps va mostrar ser l'equip perillós que es i amb una bona pressió va fer que ens costes entrar en joc, peró amb la paciencia i ordre que vam mostrar a poc a poc es va anar dominant i creant ocasions de gol fins que es va remuntar.
A partir de rebre el gol en contra els jugadors es van motivar per capgirar el resultat i en Tonio Cantero va fer l'empat aquest gol ens va tornar a donar l'agilitat en el joc i vam començar a jugar com ho sabem fer a mes de fer una bona pressió a l'equip visitant que te jugadors de bona qualitat, el partit va arribar al descans amb empat.
En el segon temps va venir la reacció definitiva i primer en Pau Benejam desfeia el desempat, que va donar confiança a l'equip per afrontar la resta de temps peró sense poder baixar els braços ja que el Penya va presionar bastant per igualar el partit, i noltros amb perilloses contres vam poder sentenciar el partit amb un gol de Isaac Alcaide, en aquest segon temps hi va haver bones jugades d'atac en que l'equip va combinar molt be.
Una altra bona victoria en aquest començament de lliga, després de guanyar en el campd del Menorca.
Molt be a tot l'equip per aquest bon partit i seguir aixi amb aquesta gran actitud.