dissabte, 21 de gener del 2012

ALEVINS A. ALAIOR 7 - FERRE 3.

Avui mati els alevins A han perdut per 7 a 3 en el camp de l'Alaior en un partit que el nostre equip ha jugat molt be fins ben entrat el partit i només en el darrer quart l'equip local ha pogut resoldre el partit, el resultat ha estat massa abultat per com ha anat el partit, i es que hem jugat molt be durant els 2 primers quarts, el partit ha quedat igualat en el tercer quart i només en els darrers 15 minuts quant ens han marcat 2 gols quasi seguits en que ha estat un cop dur per el partit que estavem fent.
Amb la confiança del bon joc dels darrers partits hem sortits decidits a plantar cara a l'Alaior que es un bon equip classificat en les primeres posicions, en els primers minuts hem rebut el primer gol en contra peró hem sabut reaccionar be i en David Febrer ha conseguit empatar poc després, el gol ens ha donat tranquilitat i hem conseguit aturar les perilloses arribades del rival a mes de jugar amb criteri en atac en Marc Melià ha fet el segon gol que ens posava en avantatge, hem estat controlant be el partit fins el descans amb el resultat favorable.
A partir del tercer quart l'equip local ha sortit amb molta empenta i ens han posat amb dificultats empatant el partit, i minuts després s'han avançat semblava podiem tenir el partit dificil peró hem conseguit empatar amb un gol de Jordi Moll, el darrer quart amb el cansansi ens ha costat aguantar, a mes el rival ha estat molt encertat ja que ha conseguit 2 gols en 2 minuts que han sentenciat el partit, hem anat a dalt per conseguir algun gol mes peró a la contra ens han marcat 2 gols mes deixant el resultat en 7 a 3, tot i el resultat l'equip ha jugat molt be durant gran part del partit si seguim aixi conseguirem mes alegries.