diumenge, 22 de gener del 2012

CADETS. FERRE 8 - DOSA 0.

Els cadets de Toni Martinez han conseguit una gran victoria per 8 a 0 contra el Dosa en un partit en que el nostre equip ha estat molt superior desde el primer minut i d'aquesta manera confirmant la bona temporada de l'equip que continua en tercera posició, avui els jugadors s'han divertit fent un fútbol tecnic i de toc creant molt de perill desbordant amb facilitat la defensa rival.
Els jugadors han sortit molt intensos amb ganes de resoldre el partit, i ja en els primers minuts hem vist les primeres ocasions, peró el gol no ha tardat en arribar ja que en Sergi Sansaloni ha fet el primer als 8 minuts, l'equip ciutadellenc ha intentat reaccionar, peró sa vist superat per el nostre joc i quant en Sergi Sansaloni ha fet el segon gol no han pogut aguantar el nostre ritme i hem pogut jugar a plaer sense baixar la intensitat en cap moment, amb el resultat i la moral a tope han arribat mes gols, en Paco Porras ha fet el tercer en el minut 35, abans del descans encara hem tingut temps de marcar el quart que ha fet en Miquel Febrer.
En la segona part i el partit resolt hi ha hagut oportunitat per tots els jugadors que han continuat amb el bon joc i intens fins el final del partit, just després de la represa ha vingut el cinqué gol que ha fet en Damiá Pons, els jugadors seguien dominant i tocant la pilota, en qualsevol moment podien arribar mes gols, ha estat en el minut 15 que en Sergi Sansaloni ha fet en sisé gol, tot i baixar una mica el ritme ja que el resultat era clar en els darrers 5 minuts han arribat 2 gols mes, primer en Sergi Sansaloni de nou i en Sergi Mercadal ha tancat la golejada en el darrer minut.
Enhorabona a tota la plantilla per aquesta brillant victoria, la setmana que ve l'equip descansara.