dissabte, 28 de gener del 2012

ALEVINS A. FERRE 12 - MERCADAL 0.

Els alevins A han conseguit una contundent victoria per 12 a 0 contra el Mercadal en un partit que no ha tingut cap historia ja que desde l'inici hem estat molt superiors, arribant a la porteria contraria amb facilitat i desbordant la defensa rival, a la mitja part el partit ja estava sentenciat amb 7 a 0, una vegada mes l'equip entrenat per en Bep Pons ha mostrat que es troba en una bona linea i que els jugadors cada partit juguen amb mes confiança i alegria.
Els gols els han marcat, el primer en David Febrer pocs minuts despres de començar el partit, a partir d'aqui ha estat una allau de bon joc i pocs minuts després en Jordi Moll ha fet el segon, en Marc Meliá ha fet el tercer gol.
Amb el partit romput han anat arribant mes gols, en Tofol Torrent ha fet el quart, després li ha tocat a en Felip Florit, en Jordi Moll ha marcat de nou per fer el sisé gol, abans del descans ha marcat en Joan Piris, que ha estat l'autor del primer gol del tercer quart era el vuité gol, n'Adrià Pons ha fet el nové, minuts després en Pere Fraga ha marcat 2 gols quasi seguits, alguns dels gols han estat de qualitat, l'equip jugant com a blog s'ha tornat a trobar a un bon partit que ha tancat en Tofol Torrent per marcar el definitiu 12 a 0.
ENHORABONA A TOT L'EQUIP PER AQUESTA VICTORIA I SEGUIU AMB AQUESTA PROGRESSIÓ.