diumenge, 15 de gener del 2012

ALEVINS B. SPORTING MAHONÉS 3 - FERRE ATC 1.

Avui mati els alevins b han perdut per 3 a 1 contra l'Sporting, ha estat un partit en que l'equip ho ha donat tot peró ens hem trobat amb un rival ben organitzat i encertat, el partit ha començat igualat en que hem lluitat per tenir el control del partit disposant d'alguna arribada a la porteria contraria, l'equip maonés ha anat cresquent a mesura que passaven els minuts i han conseguit avançar-se, la nostra reacció ha estat bona ja que minuts després en Josep Allés Pons ha conseguit l'empat, el partit tornava a estar obert, peró en un parell d'accions l'Sporting ha conseguit dos gols mes que han desnivellat el partit, amb el 3 a 1 ha estat dificil poder remuntar tot i el desgast dels jugadors que no s'han rendit per conseguir batre la porteria contraria, hem tingut les nostres opcions de poder marcar peró hem estat encertats davant porta.