diumenge, 8 de gener del 2012

JUVENIL LLIGA NACIONAL. LA SALLE PALMA 2 - FERRE 0.

Els juvenils de lliga nacional han perdut per 2 a 0 en el camp de La Salle Palma, a pesar de la nova derrota l'equip avui ha mostrat una bona actitud i fins el darrer minut que ens han marcat el definitiu 2 a 0 hem estat dins el partit, a pesar de rebre el primer gol en el quart d'hora els jugadors no s'han desanimat i han lluitat durant tot el partit per igualar el partit, hem disposat d'alguna ocasio per haver empatat, peró en la linea d'aquesta temporada en els partits que els jugadors han donat la cara ens ha faltat una mica de sort en moments puntuals.
Els jugadors de la Salle no han pogut baixar els braços en camp moment i han vist com amb caracter els hi hem posat les coses dificils, si continuam lluitant aixi algun partit tindrém la recompensa dels 3 punts, la setmana que ve comença la segona volta i novament jugarém a Mallorca.