diumenge, 15 de gener del 2012

JUVENIL LLIGA NACIONAL. SP.CIUTAT DE PALMA 5 - FERRE 0.

Els juvenils de lliga nacional han perdut per un clar 5 a 0 en el camp del Ciutat de Palma un equip que anava penultim i han fet el millor partit de la temporada mostrant una gran efectivitat de cara a porteria.
Desde l'inici els jugadors han sortit amb moltes ganes de poder fer un bon partit i plantar cara a l'equip rival i durant els primers 20 minuts ho hem aconseguit, el partit sa trencat amb el primer gol mallorquí en el minut 31 i sense temps per reaccionar ha arribat el segon gol, ja no hem pogut entrar dins el partit a pesar que fins el descans hem seguit insistint.
Després del descans l'equip local amb la moral alta per el resultat ha anat agafant mes confiança conseguint aixi marcar mes gols, nosaltres hem avançat lineas amb la intenció de poder marcar algun gol, cosa que han sabut aprofitar per marcar fins a 5 gols, un resultat dur contra un equip molt encertat avui.
La setmana que ve jugarém el derbi a casa contra el Penya Ciutadella amb la motivació extra de donar una alegria.