dissabte, 21 de gener del 2012

JUVENIL B. FERRE 2 - SAMI 5.

Els juvenils b han perdut per 2 a 5 contra el Sami en un partit que l'equip ciutadellenc ha estat molt encertat davant porteria ja que ha transformat totes les ocasions en gol, el partit ha estat extrany ja que quasi tots els gols han arribat a la segona part, durant els primers 45 minuts el resultat ha estat de 0 a 1 un gol que ha arribat en el minut 40, abans d'aixó hem tingut 2 grans ocasions que ens han tret per poc que haguessin donat una altra cara al partit, fins el gol visitant el partit estava sent correcte per la nostra part amb mes perill, el joc peró ha estat molt per el migcamp.
A partir del segon temps el partit ha quedat molt obert hem sortit amb molta decisió d'anar a per el partit i en Luis Garcia ha fet l'empat de nou el partit tornava estar com el començament, el gol ha donat moral a l'equip que ha anat amb insistencia a per la victoria, en una contra ens han fet el segon gol, peró poc després ha arribat l'empat de nou que ha fet en David Pons, el gol ha arribat després de fallar un penal el nostre equip peró en el refús hem conseguit batre la porteria contraria, poc després sense temps a reaccionar ens han fet el tercer gol que ha estat un cop dur per l'equip, hem intentat refer-nos peró el gran encert visitant ha estat dificil de contrarrestar i han conseguit ampliar el marcador en 2 contres mes.
El resultat com deiem ha estat un castig massa dur per els jugadors que no mereixien perdre de tant.