diumenge, 22 de gener del 2012

INFANTIL A. ALAIOR 4 - FERRE 3.

Els infantils de segon any han perdut per 4 a 3 en el camp de l'Alaior, el nostre equip tot i la derrota ha fet un gran partit a mes tenint en compta del bon nivell de l'equip local que no ha pogut respirar tranquil fins que l'arbitre ha pitat el final, ja que en els darrers minuts hem apretat de valent per conseguir l'empat comptant amb ocasions per haver ho conseguit.
Els jugadors a pesar de saber i tenir en compta la qualitat del rival han sortit a jugar amb moltes ganes, sense por i de tu a tu a l'equip alaiorenc, ells també han sortit amb intensitat i prest en els 9 minuts han conseguit el primer gol, peró els nostres jugadors no s'han vingut avall i han començat a jugar com ho saben fer i amb bones combinacions hem anat creant perill, en el minut 19 ha vingut la recompensa amb l'empat que ha fet en Toni Pons, el partit ha quedat obert amb l'equip local posant hi molta garra per desnivellar el marcador, noltros aguantavem ben ordenats en defensa fins que a pocs minuts del final han vingut 2 gols quasi seguits de l'Alaior que han deixat el marcador en 3 a 1 semblava dificil de remuntar, peró just abans del descans en Toni Pons de nou ha tornat a posar emoció en el partit.
A partir de la segona part amb el marcador obert, hem rebut el cop de rebre un altre gol en els primers minuts de la represa, a partir d'aqui l'equip ha cregut en les seves posibilitats i han començat a fer un bon fútbol i molta lluita per reduir distancies, després de molta insistencia en Toni Pons ha conseguit el tercer gol quant hi quedaven 8 minuts per acabar el partit, a partir d'aqui ens hem tirat cap a dalt per igualar el partit i per poc no ho hem aconseguit ja que en la segona part hem tingut bones ocasions.
A pesar de la derrota hem d'estar contents ja que hem fet un bon partit i jugant aixi l'equip ens brindará mes bons partits demostrant que poden jugar de igual a igual contra qualsevol equip.