diumenge, 15 de gener del 2012

INFANTIL B. SAMI 0 - FERRE 19.

Els infantils b que entrena en Canari han conseguit una espectacular victoria per 0 a 19 en el camp del Sami en un partit que poc podem dir ja que el marcador ho diu tot, desde el començament han anat arribant els gols, els jugadors han mostrat estar en plena forma i no han aturat en tot el partit a pesar d'anar guanyant comodament i han fet el que han volgut amb el rival, les dues primeres victories ens han donat molta confiança i desde l'inici l'equip i posa una gran intensitat, la llarga llista de golejador es aquesta:
Els dos primers gols els ha fet en Daniel Pons, a partir d'aqui el Sami ja ha baixat els braços i ha estat facil per noltros, en Tonio Cantero ha fet el tercer gol, poc després en Juan Caballo ha fet el quart gol, just 2 minuts després en Daniel ha tornat a marcar, en David Florit ha fet els dos següents en que anavem marcant un gol cada tres minuts, en Tonio Cantero ha marcat el 0 a 8, en Sergi Bosch ha fet el nové gol, en una altra de les multiples jugades d'atac ha arribat el dese gol que ha marcat en Juan Caballo el resultat ja era escandalos i no ha acabat aqui ja que en Sergi Bosch i Alex Hidalgo han marcat per arribar a la dotzena de gols.
Els darrers gols els han fet en Sergi Bosch, Francesc Bosch, Tonio Cantero, Alex Hidalgo, Juan Caballo, un gol en propia porta i ha tancat el resultat n'Alex Hidalgo.
Amb aquesta victoria tres de tres, la setmana que ve jugarém a casa contra l'altra colider el Sant Lluís en un partit que segurament será espectacular de veure i que el nostre equip jugara amb moltes ganes de fer ho be.
ENHORABONA A TOTS PER AQUESTA GRAN VICTORIA.